5/2/18

.@PanaderiaObando Regañá amb formatge de cabra i melmelada de raïm

Avui us mostro un sopar senzill de fer però boníssim. Amb ingredients bons com els que farem servir en aquesta recepta no fa falta gaire cosa més, bé, si la gana :)


Ingredients:


Elaboració:

Tan fàcil com agafar una regañá i posar-hi un tros de formatge i rematar-ho amb una mica de la melmelada de raïm amb ametlles de Mallorca.


Aquesta melmelada combina a la perfecció amb formatges de crosta rentada, d'olor i sabor penetrant, com és el cas. El raïm negre aconsegueix trencar els aromes làctics i forts del formatge i a la vegada mitigar els sabors més intensos de la pell d'aquests tipus de formatge.

Així amb el toc cruixent que hi aporta la regañá i el maridatge de la melmelada amb el formatge obtenim un mos realment exquisit.


Maridatge:

Un vi blanc fresquet hi combina bé.

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario