Al nostre dia a dia, cuinem multitud de plats i fem servir molts ingredients diferents en cada cas.
Que si ara fem una picadeta per un guisat, on hi posem unes galetes, o bé fem la preparació d'una salsa barbacoa per acompanyar unes patates grill, potser ens volem preparar una truita de patates xips, perquè no tenim massa temps i ens estalviem coure lentament la patata i la ceba o fins i tot, ara que arriba l'estiu, fem-nos una ensaladilla russa amb maionesa light, que hem de cuidar la línia per estar ben guapos i anar a la platja a lluir biquini/banyador.
Que si ara fem una picadeta per un guisat, on hi posem unes galetes, o bé fem la preparació d'una salsa barbacoa per acompanyar unes patates grill, potser ens volem preparar una truita de patates xips, perquè no tenim massa temps i ens estalviem coure lentament la patata i la ceba o fins i tot, ara que arriba l'estiu, fem-nos una ensaladilla russa amb maionesa light, que hem de cuidar la línia per estar ben guapos i anar a la platja a lluir biquini/banyador.