29/5/20

[#Vacances] Ströck a Viena

Les fleques Ströck són unes fleques austríaques que trobes repartides a la ciutat de Viena.

Van molt bé per esmorzar-hi o comprar algun entrepà vegetal i una beguda si no disposes de temps per entaular-te en un restaurant.

Nosaltres vam anar a esmorzar-hi un diumenge i així vam poder tastar el seu famós croissant de mantega


Un croissant deliciós, cruixent per fora, esponjós per dins i amb les capes alveolades perfectes.



El seu mestre pastisser Pierre Reboul (un xef amb 1 Estrella Michelin al seu restaurant de la Provença) els elabora i forneja segons una recepta original francesa. Deixen la massa airejada durant molts de temps per tal que desenvolupi el seu sabor complert, fan servir la millor mantega i enrotllen cada croissant a mà.


Per degustar-lo encara millor el van coent varies vegades al dia a la seva sucursal i així quan el demanes està recent fornejat.


Realment és un dels millors croissants de mantega que he menjat a la meva vida. No sé si quan tasti els de Paris canviaré o no d'opinió però, de moment, aquest és el millor.


Nosaltres el vam acompanyar amb un capuccino de cafè aràbic torrat en tambor de cultiu orgànic, fet especialment per a ells.



Un cafè molt aromàtic i suau, servit amb llet sencera austríaca i orgànica.

Cal dir que per ser una fleca així no m'esperava trobar uns productes tan bons.


A més el preu del croissant el vaig trobar molt correcte, a 1'39 euros. I en canvi el del capuccino un xic més carot, a 2'90 euros.

En resum però vam pagar 7'68 per 2 croissants de mantega, un capuccino i  un expresso. No està malament per ser una ciutat cara com Viena i sobretot pel bon producte menjat, no creieu?





Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario