1/6/20

[#Recepta] Pa farcit de Cheddar

A casa ens encanta el formatge i un dels que ens hem aficionat darrerament és el Cheddar.

Des que el vam tastar la primera vegada ja no hem parat de consumir-lo de diferents maneres, el més madurat en forma de tacos per al vermut, el més tendres per a fer entrepans calents i el semi per a farcir pans com us mostro en aquesta recepta!



Pa farcit de Cheddar

Ingredients per a 2 persones:
  • 300 gr. de pa de tortuga
  • 200 gr. de formatge Cheddar semicurat
  • 25 gr. de mantega
  • orenga
  • pebre

Elaboració:

Nosaltres hem fet servir un pa de tortuga que ja té les particions fetes.


Aleshores amb l'ajuda del ganivet s'han d'acabar de tallar i separar els quadrants per poder-hi introduir els talls de formatge a cada forat.


En aquest cas dos talls de Cheddar per forat.


Una vegada ben farcit el pa, embadurnem amb el pa amb la mescla de la mantega fosa amb l'orenga i pebre negre.



L'enfornem amb el forn preescalfat durant uns 10'.


Quan veiem que el formatge s'hagi desfet i el pa estigui cruixent, el traiem del forn, el servim tal qual i a gaudir!


Consells de degustació:

Jo he fet la mescla amb orenga i pebre negre, però es pot fer amb all i julivert que també queda bo!
I si voleu fer servir un altra formatge que no sigui Cheddar, tot i que no us ho aconsello ;), també quedarà bo, potser més suau depenent del formatge que trieu.


Una bona idea seria un Gruyère perquè quedi una preparació més potent, semblant al Cheddar.


Això sí, és important que us el mengeu encara calent, que és quan és més bo amb el pa ben cruixent i el formatge fos.



Maridatge:

Amb una cervesa fresqueta us combinarà bé ja que us netejarà la boca entre mos i mos.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario