21/5/20

[#Vacances] Rapaz Budapest

Un altre restaurant que no us podeu perdre a Budapest és el Rapaz.


Es tracta d'un local petit i desenfadat on fan un menú amb sopa i hamburguesa impressionants i per un preu súper econòmic.Quan entres t'atenen súper bé i t'expliquen com funciona el menú i quines són les sopes disponibles.


Com ja heu vist a Budapest és molt comú menjar una sopa i nosaltres aquí acompanyaríem l'hamburguesa amb patates i en canvi allà, ho fan amb sopa.


Una excel·lent idea per passar la fred que fa a l'hivern però nosaltres que hi vam anar a l'estiu i feia molta calor no ens calia, tot i que era un plaer menjar-la, ja que sempre la fan amb ingredients frescos i de temporada i els hi queda molt bona.


Al Rapaz la seva especialitat és el pollastre, tal i com podem veure al seu logo.


Nosaltres vam optar pel menú més bèstia que hi havia, un que portava pollastre arrebossat, enciam, tomàquet, jalapenyos, formatge de cabra arrebossat i melmelada de ceba.


Et serveixen un panet tovet, tipus Viena, amb llavors de sèsam al cim i al seu interior a arrebossar d'ingredients.


Notes tots i cada un d'ells, i la mescla de sabors és brutal.


A més el pollastre és recent fet i ben cruixent i les sopes molt ben elaborades i del dia.


Quan a la sopa vam triar una tipus curri però molt suau, feta amb llet de coco, verdures, formatge i topings de tototops artesans i ben cruixents. De fet quan entres no saps quina sopa triar ja que no està amb anglès però el noi que t'atén, que és molt amable, t'explica i t'aconsella la que ell creu.


Una delícia de sopa, ben calenta, això si, però que conforme t'anaves menjant anaves veient els fils del formatge fos...


Ja us dic jo que les millors sopes de la meva vida les he menjat a Budapest, originals i boníssimes!


El menú que fan varia en funció del que demanis, tenen 4 panets diferents, i si el vols amb sopa per poc més l'afegeixes.


Una sopa i el panet val uns 6 euros i poc i la beguda a part.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario