3/6/20

[#Vacances] Türkis Kebap

En aquest post us vull explicar un kebab que em va agradar molt, us diré que és el millor kebab que menjat mai. Potser perquè era turc però la veritat és que era molt diferent que el hagi pogut menjar.


No acostumo a menjar-ne ja que sóc conscient del que porta i la mala qualitat de la seva carn, a part de les condicions higièniques de la majoria de llocs on en venen.

Però a Viena, un migdia que se'ns havia fet tard per dinar vam veure un estand al carrer on venien uns kebabs que feien bona pinta, així que vam decidir comprar-ne.

Segons les opinions resulta que és el millor lloc on menjar un kebap, com en diuen ells, de tot Viena i no m'estranya. Començant pel pa i acabant per la salsa, tot és artesà!

Türkis, als seus inicis, a l'any 1990, van obrir una fleca on elaboraven el conegut pa de pita i més tard van començar a fer les seves pròpies brotxetes i van anar creixent fins a tenir 16 sucursals, una d'elles amb un gran restaurant al centre de Viena.


Actualment les seves botigues tenen un gran disseny i els seus productes tenen molt d'èxit.


Nosaltres vam demanar un kebap de vedella amb ceba fresca, col lombarda, tomàquet i salsa.


El pa pla, flonjo però amb una crosta cruixent és un component particularment important de la cuina oriental, motiu pel qual ells el fornegen a la seva fleca vienesa i el distribueixen a les seves sucursals frescos cada dia. D'aquesta manera tenen  un control total de la qualitat del pa i els doten del sabor que necessiten pel millor kebap vienès.


Quan a la carn, no és el típic rotlle congelat. Ells mateixos processen la millor carn d'Àustria carn de forma artesanal conforme la reben en pinxos de kebap que giren al voltant del foc.

I pel que fa a les verdures, són fresques dels mercats vienesos que els hi entreguen directament a les seves sucursals tots els dies.


La salsa de iogurt també és totalment artesana i a més hi posen el seu diferencial amb uns pebrots vermells molts al cim que t'hi aporten el toc picant que també hi queda bo.

Així doncs amb tota aquesta explicació ja veieu que aquest kebap no podia ser un kebap normal.

El kebap de vedella que vam demanar ens va costar 4'30 euros.


La relació qualitat-preu és excel·lent ja que aquí et cobren el mateix per un kebap de mala qualitat.


El nostre kebap era deliciós, amb la carn ben macerada, amb un gust com de brasa molt bo i amb unes verdures fresques que hi combinaven d'allò més be i una salsa de iogurt boníssima. Servit en un pa cruixent però alhora flonjo, passava molt bé i la quantitat estava molt correcte.


El servei també era amable i ràpid clar ;) No és rar que siguin una de les cadenes de menjar ràpid més exitosa d'Àustria!



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario