Fa temps vam anar al Restaurant Can Badó de Figueres, molt conegut pels seus arrosos. Cada dia en el menú en tenen un de diferent, excepte el divendres que fan rossejat. L'hauré de provar també :)
Dijous, com no, tenen el típic arròs a la cassola, així que l'havíem de tastar. I quin millor dia que per Fires a Figueres, aprofitant el pont del dia 2 de maig, vam anar a fer el menú de dijous.
Els menús s'estructuren en tres primers, normalment una crema, una amanida i un altre plat i tres segons, un arròs, carn i un peix. Per postres també tens diferents opcions casolanes, unes més atractives que altres.
Dijous, com no, tenen el típic arròs a la cassola, així que l'havíem de tastar. I quin millor dia que per Fires a Figueres, aprofitant el pont del dia 2 de maig, vam anar a fer el menú de dijous.
Els menús s'estructuren en tres primers, normalment una crema, una amanida i un altre plat i tres segons, un arròs, carn i un peix. Per postres també tens diferents opcions casolanes, unes més atractives que altres.