24/5/19

Restaurant Extrem i el seu arròs

Ja havíem provat aquest restaurants en dues altres ocasions, la primera vegada ens va agradar força i en teniu el post aquí.

La segona vegada també vam encertar un bon menú, amb uns canelons d'ànec amb beixamel de parmesà molt bons, garró servit amb patates i una crep de nutella de postres. I ara per tercera vegada m'havien recomanat el seu arròs, així que vam decidir tastar-lo!

Per començar no vam anar massa bé, ja que vam encarregar el segon torn de dinar, ja que era el dijous de Setmana Santa, amb lo qual els canelons d'ànec que voliem s'havien acabat. Vam optar pels musclos que també només quedava una ració, així que la meva parella va haver de demanar un altre plat.

- Patates farcides de botifarra de perol. Un plat correcte.


- Musclos al vapor: no em van agradar gens, estaven bruts i quan vaig demanar al cambrer si eren de roca, em va dir que si, i no eren pas, no m'agrada que m'enganyin en un restaurant, ni que em diguin que si per desconeixença. Vaig fer un mal primer.

De segon l'arròs que m'havien aconsellat:


No estava malament però tampoc em va acabar de convèncer i resulta que justament aquest dia l'havien fet diferent.


Es tractava d'un arròs mar i muntanya, amb salsitxes, sèpia i gamba.
 


I per postres, literalment, només els quedava un tiramisú, així que altra vegada la meva parella va haver de canviar la seva opció optant per gelat de torró amb ratafia.


Així que en resultes no vam fer un bon dinar, si no fos perquè les altres dues vegades m'havia agradat, no seria un restaurant on tornaria.

El preu ara s'ha apujat, són 12'50 euros que aquest dia no vaig pagar a gust.Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario