No us podeu arribar a imaginar com m'agraden els productes d'aquesta casa, és tastar qualssevol cosa d'ells i encertar segur. Els coneixeu? Es tracta de Sandro Desii, la casa de la pasta i especialitats italianes, però de debò!
L'any 1967 van obrir les seves portes al c/Muntaner 515 de Barcelona, "Els Italians del carrer Muntaner", i l'olor de la seva xarcuteria convidava a entrar a curiosos i provar el que feien i així fins a dia d'avui on per sort podem gaudir de tota la seva gama de productes.
Les seves pastes artesanes i els seus gelats estan fets amb dedicació i bon producte i això es nota a cada mos. La qualitat dels seus ingredients i el saber fer fa que els seus productes siguin una delícia.
Nosaltres els vam conèixer al Fòrum Gastronòmic i ens van enamorar amb el ravioli fregit farcit de sobrassada i alguns tasts dels seus gelats que ens van oferir.
I ara a casa hem tingut la oportunitat de tastar Els raviolis d'ànec rostit amb pera i què us puc explicar? Que ens ha encantat i com els hem elaborat :)
Aquests raviolis es poden bullir 3-4 minuts però també es poden fregir en una paella amb una mica d'oli d'oliva verge extra i queden bonissims.
Si després els barreges amb salsa de soja i mel, el resultat és espectacular.
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Fregim en una paella amb una mica d'oli els raviolis i al final de la cocció hi evoquem la barreja de soja i mel.
Remenem per tal que tots els raviolis s'impregnin bé i servim.
Consells de degustació:
Es podrien barrejar amb salsa teryiaki també o d'algun rostit que tinguem.
Valor nutricional:
Acompanyats d'una amanida seria una excel·lent opció per dinar, completant amb una fruita de postres.
Així obtindrem un àpat ben equilibrat, quan a hidrats de carboni, fibra, proteïnes, greixos, proteïnes i fibra que necessitem.
L'any 1967 van obrir les seves portes al c/Muntaner 515 de Barcelona, "Els Italians del carrer Muntaner", i l'olor de la seva xarcuteria convidava a entrar a curiosos i provar el que feien i així fins a dia d'avui on per sort podem gaudir de tota la seva gama de productes.
Les seves pastes artesanes i els seus gelats estan fets amb dedicació i bon producte i això es nota a cada mos. La qualitat dels seus ingredients i el saber fer fa que els seus productes siguin una delícia.
Nosaltres els vam conèixer al Fòrum Gastronòmic i ens van enamorar amb el ravioli fregit farcit de sobrassada i alguns tasts dels seus gelats que ens van oferir.
I ara a casa hem tingut la oportunitat de tastar Els raviolis d'ànec rostit amb pera i què us puc explicar? Que ens ha encantat i com els hem elaborat :)
Aquests raviolis es poden bullir 3-4 minuts però també es poden fregir en una paella amb una mica d'oli d'oliva verge extra i queden bonissims.
Si després els barreges amb salsa de soja i mel, el resultat és espectacular.
Ingredients per a 2 persones:
- 1 paquet de Raviolis d'ànec rostit amb pera de Sandro Desii
- 2 cullerades de soja
- 1 cullerada de mel
- oli d'oliva verge extra
Elaboració:
Fregim en una paella amb una mica d'oli els raviolis i al final de la cocció hi evoquem la barreja de soja i mel.
Remenem per tal que tots els raviolis s'impregnin bé i servim.
Consells de degustació:
Es podrien barrejar amb salsa teryiaki també o d'algun rostit que tinguem.
Valor nutricional:
Acompanyats d'una amanida seria una excel·lent opció per dinar, completant amb una fruita de postres.
Així obtindrem un àpat ben equilibrat, quan a hidrats de carboni, fibra, proteïnes, greixos, proteïnes i fibra que necessitem.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario