11/1/16

Restaurant Can Badó

El cuiner Salvador Callís, conegut com a "Badó", d'aquí el nom del seu segon restaurant que va obrir juntament amb la seva dona a Figueres, després de l'èxit que va tenir a Cistella.
El seu local està decorat informal, amb bancs encastats a les parets, pintades de pissarra amb diferents escrits. Una decoració retro amb mobles vintage però que fan d'ell un lloc acollidor.


Can Badó ofereix una cuina catalana, especialitzada en arrossos i fideuà i amb un atractiu menú diari. Aquest menú és precisament el que varem degustar nosaltres. El canvien cada dia, amb 3 primers, 3 segons i 3 postres a un preu de 12'50 amb aigua, vi i gasosa inclosos.


El dia que hi vam anar hi havía:


Et serveixen un petit aperitiu que era wonton fregit amb curri, original.


De primer vam optar per:

- Uns canelons de carn, casolans força bons, pel meu gust potser hi faltava beixamel.


- Coca d'escalivada amb formatge de cabra i amanida: pebrot vermell,esbergínia i ceba escalivada servida en un tall de pa de coca i amb el formatge de cabra esmicolat al cim. Acompanyat de mesclum d'enciam i un tomàquet cherry. Molt resultona i bona.


- Arròs negre: servit en una paella, amb pèsol i daus de sípia, molt tendra. Un arròs correcte.


I de postres, una decepció, s'havía acabat la mousse de xocolata i en el seu lloc ens van oferir mousse da cafè. Molt fina, servida amb ametlla cruixent i amb gust intens a cafè.


En definitiva un dinar relació qualitat preu molt bo, amb una cuina creativa i de qualitat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario