22/5/19

Restaurant Nomad

De tant en tant ens agrada a anar a Vic, i en aquesta ocasió vam aprofitar que feien el Lactium per passar el dia per la ciutat.

Feia temps que no hi anavem, des d'un instagram on vam esmorzar coca d'anís amb llonganissa, una combinació excel·lent.

Així que dissabte, dia de mercat a Vic, vam anar-hi i al migdia vam fer una descoberta molt bona. Un restaurant molt acollidor, amb un servei i cuina jove però molt professional.


El Nomad, situat a la Plaça Major, ofereix una cuina d'avantguarda amb plats ben cuinats però amb el seu toc personal. També tenen a l'altra costat de la plaça El Petit Bistro, que justament ara fa dos anys que està obert, i on es menja més informal però amb tapes llamineres.



Nosaltres vam entrar cap a dos quarts de dues i al restaurant ja hi havia un parell de taules.
Tenen dos menjadors, un a la mateixa planta de quan entre i un altre, més ampli però menys lluminós ja que queda baixant les escales.


L'ambient és bo i els espais estan decorats amb gust, t'hi fan sentir bé, al igual que el seu personal, molt amable en tot moment.


Quan al menú, fan el diari i el dissabte un de 16 euros, on la relació qualitat-preu està molt bé.


Tenen varis primers, segons i postres a triar amb una copa de vi, refresc o aigua i pa. Mireu tots els plats que vam degustar.

Com a detall de la casa unes olives, que van molt bé mentre esperes els plats.


- Arancinis


Són unes boletes de risotto fregides.


Anaven acompanyades amb una maionesa que li aportaven la xispa que els hi faltava.


- Caneló de salmó i crema de formatge suau tofonat


Aquest plat em va agradar molt. Es tractava d'un caneló fet amb salmó cru i farcit d'un cremós de formatge amb un toc de tòfona molt fi i delicat.


Presentat amb un llit molt fi, tipus carpaccio de rave negre, que permetia netejar la boca entre mos i mos.

- Arròs cremós de verdures


Un arròs amb el gra cuit al punt, un xic grenyal, com ens agrada a nosaltres i amb un gust suau, ben cuinat



- Bacallà a la catalana: no em pensava que el servissin així, i això que ho havia demanat a la noia quan ens va prendre la nota i m'ho va explicar al detall i va ser tal qual.


Un bon tros de bacallà sobre un llit de patata, amb escarxofes, cloïsses i suc de fumet. Servit en una cassoleta de fang, era un plat per sucar-hi pa, que és precisament el que vaig fer. Un pa calent molt bo, de molla consistent i crosta cruixent.


I per postres vam acabar amb un:

- Coulant de xocolata amb gelat de vainilla



Servit amb sorra de xocolata i cuit al punt perquè la xocolata de dins quedi líquida.


Vam dinar molt a gust, amb uns plats molt ben presentats i elaborats i vam poder seguir passejant per Vic.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario