10/10/17

.@llagosteraldia 15a Fira del Bolet

Aquest proper dijous dia 12 d'octubre arriba Llagostera la 15ª Fira del Bolet.

Durant tot el dia hi haurà el Mercat del Bolet al nucli antic, així com demostració i tallers d'oficis artesanals.

A l'Ajuntament hi haurà una exposició de bolets naturals molt interessant per aprendre una mica més d'aquest món.


I si el que vols és tastar-los, no et perdis la Gastronomia del Bolet, on diversos restaurants de la zona elaboren menús on el bolet és el protagonista. Aquestes jornades gastronòmiques van del 12 d'octubre al 12 de novembre.  

Si voleu conèixer totes les activitats que es faran al poble durant la Fira, així com els diferents menús que proposen els restaurants feu una ullada aquí.

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

.@GelatsDino Impressionant!!!

L'altre dia vam anar a passejar per Empuriabrava, no feia el millor dia, però res que no pugui arreglar un bon gelat. Així que vam anar a la Gelateria Dino i ens vam asseure en una d'aquelles taules amb sofàs vermells que tenen, molt còmodes per cert. L'ambient del local és bo i el personal molt amable i atent. Només d'entrar ens van donar la carta i ja no sabíem que triar de tantes copes i productes que ofereixen.


Al final ens vam decidir!

3/10/17

.@cuinacat Dia Cuina a la fira del Porc i la Cervesa a Manlleu

Com cada any arriba la Fira del Porc i la Cervesa de Manlleu, la 25a edició d'enguany i amb la fira, s'aprofita per organitzar el dia Cuina a Manlleu, on aquest any ja s'ha arribat a la 6ª edició i que per mi és el segon any que hi participo. L'any passat vam fer-ho amb una recepta amb pernil dolç i aquest any el jurat ens ho ha posat més difícil, sent amb llonganissa.

Després de pensar en diferents receptes, vam decidir fer un tàrtar de llonganissa. Va quedar bo i el jurat em va triar com a finalista per passar el dia amb altres blocaires i participar a les activitats exclusives per a la ocasió que organitza la revista Cuina.

Aquest any varem visitar la granja Les Basses, situada a Les Lloses, a cinc minuts de Manlleu. De la mà d'en Josep varem poder veure tota l'explotació i ens va acompanyar pels diferents espais que tenen, com l'obrador i l'agrobotiga.

La visita va acabar amb un tastet d'alguns dels productes que elaboren com el bull negre, blanc i amb bolets, boníssim aquest per cert. El vam poder tastar com a embotit i també fet a la barbacoa i ens va agradar molt.


29/9/17

Natxos estil Foster

Ho hem de confessar, ens agrada el Fosters. Tant les seves hamburgueses com els seus "natxos San Fernando". Nosaltres hem intentant fer-ne una versió nostre ja que teníem a la despensa un pot de "jalapeños".


27/9/17

Formatge Fermió

El formatge Fermió de la Formatgeria La Balda, una formatgeria molt jove, situada a Sant Martí de Llémena, es tracta d'un formatge de coagulació àcida de llet crua de vaca i de pasta tova i pell florida blanca.


25/9/17

Gaspatxo de síndria

Avui us porto una recepta ben fresqueta pels últims dies de calor. Un gaspatxo amb síndria, una manera diferent de fer-lo que queda més suau i refrescant.



22/9/17

Fem un Rebujito?

Ara a l'estiu és el millor moment per a fer combinats refrescants que ens facin passar la calor i la set.


Nosaltres teniem per casa un vi Manzanilla fet amb la varietat de raïm Palomino fino i amb una graduació de 15º, així que vam decidir rebaixar-lo amb una graciosa de llimona de Gaseosas El Tigre obtenint un Rebujito.