Avui us mostro una recepta que podeu presentar com un aperitiu quan tingueu convidats. De fet es tracta d'un steak tàrtar però substituint el filet de vedella per la llonganissa.
Ingredients:
Elaboració:
Piquem la llonganissa a trossets petits i fem el mateix amb les tàperes, els cogombrets i la ceba tendra.
Barregem tot i afegim la mostassa i el Tabasco. Salpebrem i deixem reposar a la nevera perquè els ingredients macerin bé la carn.
Presentem el tàrtar en unes llesques fines de pa torrat.
Consells de degustació:
Podem afegir un ou cru a la preparació. I a l'hora de degustar-lo també podríem fer-ho acompanyat amb unes patates suflé.
Ingredients:
- 125 gr. de llonganissa
- 5 gr. de tàperes
- 5 gr. de cogombrets en vinagre
- 5 gr. de ceba tendra
- unes gotes de Tabasco
- 1 cullerada de mostassa
- sal i pebre recent molt
Elaboració:
Piquem la llonganissa a trossets petits i fem el mateix amb les tàperes, els cogombrets i la ceba tendra.
Barregem tot i afegim la mostassa i el Tabasco. Salpebrem i deixem reposar a la nevera perquè els ingredients macerin bé la carn.
Presentem el tàrtar en unes llesques fines de pa torrat.
Consells de degustació:
Podem afegir un ou cru a la preparació. I a l'hora de degustar-lo també podríem fer-ho acompanyat amb unes patates suflé.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
MMMmm....una bona tapa, Lídia! Apuntada queda!
ResponderEliminarPetonets,
Olga