29/7/14

Un menú al Foster's Hollywood

El menú d'aquesta cadena de restaurants tipus americà està molt bé, per a tots aquells que els hi agradi aquest tipus de menjar.
La veritat és que les seves hamburgueses no tenen res a veure amb les que la majoria coneixem, encara que sigui per la publicitat que se'n fa o pels preus econòmics que ofereixen.


A Foster's Hollywood la carta no és barata que diem, però val la pena anar-hi amb el menú laborable, de dilluns a divendres al migdia o bé quan fan les promocions de 2x1, que treuen tot sovint.

Per beure:


Nosaltres vam demanar les tan anomenades patates, bacon and cheese fries.


 Servides amb una barreja de formatges, amb presència de Cheddar i trossets de bacon. El plat és generós.


També vam probar unes altres patates, aquestes amb formatge de cabra i ceba caramelitzada, les sweet and cheese fries.


Pel meu gust més bones que les anteriors, amb un gust pronunciat que li confereix el formatge de cabra i l'excel-lent combinació de la ceba.


De segon la nostra hamburguesa preferida, la Directors's choice.


Acompanyada de més patates fregides, amanida i l'hamburguesa petita (de 1/4 de lliure, que és la que entra en el preu del menú), amb bacon i Cheddar.

 

I de postres vam agafar pastís de xocolata, que en realitat és un pastisset gelat amb capes de mousse de xocolata i biscuit i cobert d'una fina capa de xocolata amb alguns trossets. Te'l presenten amb xocolata calenta al voltant.


Preu del menú 9'90 euros, relació qualitat-preu molt bé, recordem que estem parlant d'un tipus de menjar diferent, no apte per gent amb el colesterol alt, però de tant en tant a tots ens agrada això!

No hay comentarios:

Publicar un comentario