Ara a l'estiu és el millor moment per a fer combinats refrescants que ens facin passar la calor i la set.
Nosaltres teniem per casa un vi Manzanilla fet amb la varietat de raïm Palomino fino i amb una graduació de 15º, així que vam decidir rebaixar-lo amb una graciosa de llimona de Gaseosas El Tigre obtenint un Rebujito.
Aquí us mostro la proporció i el resultat final:
Només s'ha de barrejar bé i servir ben fred.
Si teniu una gerra podeu posar-hi aquests glaçons de plàstic per tal que no aigualeixin la preparació.
Es pot fer servir com a aperitiu i acompanyar-ho amb alguna cosa per picar, en el nostre cas vam fer uns naxos els quals teniu la recepta aquí.
Nosaltres teniem per casa un vi Manzanilla fet amb la varietat de raïm Palomino fino i amb una graduació de 15º, així que vam decidir rebaixar-lo amb una graciosa de llimona de Gaseosas El Tigre obtenint un Rebujito.
Aquí us mostro la proporció i el resultat final:
- 500 ml de Manzanilla
- 500 ml de graciosa de llimona El Tigre
Només s'ha de barrejar bé i servir ben fred.
Si teniu una gerra podeu posar-hi aquests glaçons de plàstic per tal que no aigualeixin la preparació.
Es pot fer servir com a aperitiu i acompanyar-ho amb alguna cosa per picar, en el nostre cas vam fer uns naxos els quals teniu la recepta aquí.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
Mira...acabo de descobrir què és un "rebujito"! No l'he tastat mai! Hauré de posar remei!
ResponderEliminarPetonets i bona setmana,
Olga