10/10/17

.@GelatsDino Impressionant!!!

L'altre dia vam anar a passejar per Empuriabrava, no feia el millor dia, però res que no pugui arreglar un bon gelat. Així que vam anar a la Gelateria Dino i ens vam asseure en una d'aquelles taules amb sofàs vermells que tenen, molt còmodes per cert. L'ambient del local és bo i el personal molt amable i atent. Només d'entrar ens van donar la carta i ja no sabíem que triar de tantes copes i productes que ofereixen.


Al final ens vam decidir!


La meva parella va demanar un Banana Splitt, que consisteix en un plàtan sencer tallat a rodelles servit amb gelat de vainilla, cacau holandès i straciatella amb nata muntada i crema d'ametlla i cacau.
Feia goig de veure'l i encara de més de saborejar-lo. La combinació de sabors dels diferents gelats amb el plàtan és impressionant.


Jo vaig optar per una Crepe de gelat i fruita, una especialitat de la casa. La presentació, tal com podeu veure és impressionant. Hi van tres boles de gelat a triar entre la gran varietat de gustos que tenen. Jo sóc molt xocolatera, de manera que vaig agafar una bola de gelat de conguito, una de crema de cacau i avellanes i una d'avellana. La crep per dins també portava crema de cacau i avellanes i per fora, a part de les boles, nata muntada i fruita natural tallada petita.


La veritat és que els seus gelats són molt cremosos i tenen un gust autèntic. La nata és densa, molt bona i la fruita de qualitat. La massa de la crep és deliciosa, sent esponjosa i amb regust avainillat que si tanco els ulls encara puc recordar :)


Definitivament tornarem, tornarem perquè ens han quedat pendents algunes copes que ens fa gràcia tastar, si és que estem fets uns llaminers!


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario