Ho hem de confessar, ens agrada el Fosters. Tant les seves hamburgueses com els seus "natxos San Fernando". Nosaltres hem intentant fer-ne una versió nostre ja que teníem a la despensa un pot de "jalapeños".
Ingredients:
Elaboració:
Disposem els natxos en un plat hi afegim el formatge ratllat. Posem al microones perquè es desfaci i una vegada fos hi afegim els "jalapeños" i la nata agria.
Consells de degustació:
La recepta autèntica va amb "pico de gallo" que es fa amb ceba, tomàquet i pebrot verd i també incorpora xili de mongetes. Us aconsello que ho proveu perquè la veritat és que queda molt bo amb tots els ingredients.
Valor nutricional:
Es tracta d'un plat calòric i més tenint en compte que només és un aperitiu, és a dir que l'hauríem de reservar per ocasions especials.
Ingredients:
- natxos
- "jalapeños"
- "pico de gallo", però nosaltres l'hem substituït per l'amaniment que anava a la llauna dels "jalapeños", que era pastanaga i ceba
- nata agria
- formatge ratllat
Elaboració:
Disposem els natxos en un plat hi afegim el formatge ratllat. Posem al microones perquè es desfaci i una vegada fos hi afegim els "jalapeños" i la nata agria.
Consells de degustació:
La recepta autèntica va amb "pico de gallo" que es fa amb ceba, tomàquet i pebrot verd i també incorpora xili de mongetes. Us aconsello que ho proveu perquè la veritat és que queda molt bo amb tots els ingredients.
Valor nutricional:
Es tracta d'un plat calòric i més tenint en compte que només és un aperitiu, és a dir que l'hauríem de reservar per ocasions especials.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario