8/10/17

Els sopars a l'Hotel Topaz

Els sopars a l'Hotel Topaz eren de buffet lliure, al igual que els esmorzars.



Hi havien forces plats a triar, sent cada dia un de pasta amb salsa, una minestra de verdura, patates cuinades de diferents formes, una carn amb salsa, un peix, una carn al forn, arròs, una crema de verdura, una taula plena d'ingredients per a muntar-te la teva pròpia amanida així com algunes ja fetes i formatges i embotits, entre alguns plats freds.


De postres sempre hi havia síndria o meló o ambdós, macedònia, gelats de xocolata, nata i maduixa i diferents pastissos casolans que anaven canviant conforme s'acabaven, que per cert alguns no duraven gaire. Jo personalment no va ser fins cap a mitja setmana que vaig decidir reservar-me'n un tros només d'entrar al buffet ja que algunes vegades l'havia clitxat i després a l'hora de fer les postres ja no hi era :)


El personal de l'hotel del servei de nit eren ja ho farem, tardaven força a portar-te l'aigua i el vi.


No obstant no teníem pressa, estàvem gaudint de les nostres vacances, així que només ens asseiem i esperàvem tranquil·lament la nostra beguda mentre decidíem que soparíem.


Cal dir que la cuina d'aquest hotel és molt de re-aprofitament, cosa que ja trobo bé perquè amb la quantitat de gent que érem i la quantitat de menjar que han de cuinar és normal que sobrin coses i els hi treguin partit.


Per exemple un dia hi havia un voulavent que l'endemà estava partit per la meitat fred a la taula de les amanides. Amb la minestra que sobrava també en feien una amanida barrejada amb pernil dolç de l'esmorzar i daus de formatge.


Amb les aletes a la barbacoa d'un sopar, al dia següent les van servir amb pasta i més salsa barbacoa i llestos. La veritat és que jo si ho veia evitava agafar-ho perquè ja que pago vull menjar recent fet si pot ser!


Tots els plats que vam tastar ens van agradar força, sempre hi havia al menú una cosa o altre que et feia tilin.


Nosaltres cada dia començàvem amb una apetiziers, que consistien en daus de formatge com de Roquefort amb crakers i alguns tomàquets xerrys amb boletes de mozzarella.


Una pasta a vegades també tastàvem, concretament el dia que hi havia pasta a la carbonara i un altre dia, la millor de totes, la de Gorgonzola, a la qual t'hi podies afegir formatge ratllat que hi havia en un bol al costat.


I el que si que no podia faltar era un plat de carn, sobretot quan feien carn al forn, simple i acompanyada d'una salsa del propi suc de coure-la acompanyada de verdures al forn o guisades, boníssimes.


També cuinaven carns guisades com el porc maltès o el conill amb salsa, el plat nacional de Malta i al qual us he dedicat un post parlant-ne.


Fins i tot un dia hi havia fetge guisat acompanyat amb verdures i cuscus  que estava deliciós!


Peix també en vam tastar dos dies, un arrebossat que era bacallà i anava amb salsa tàrtara, que per cert, ens va agradar molt, i un altra dia que anava cuinat al forn i era lluç en salsa al vi blanc, ben fet també.


Una cosa que ens cridava l'atenció i mira que és un plat ben senzill però que tenia molt d'èxit eren les patates. Cada dia te les oferien de diferents formes, un dia tallades tipus delux, ben cruixents, un altre dia amb pebre vermell, una delícia, altres cuinades al forn amb ceba i espècies, molt bones i altres simplement fregides o a la panadera. Fos com fos, tothom en portava al seu plat. Jo que no acostumo a menjar patata, a Malta vaig quedar empatatada ;)


Una cosa que també ens va agradar molt, va ser que a mitja setmana, l'hotel feia la nit de la barbacoa a la terrassa exterior, just al costat de la piscina, tancant el menjador interior on solíem fer el buffet diari. A més a més, vam poder sopar amb música en directe.


Sempre acabarem el sopar amb un assortit de pastissos, ja que cada dia en provava entre tres i quatre i és que com que eren diferents, feia gràcia tastar-los. Tot i que al llarg de tota la setmana que hi vam estar, algun la el van repetir, no obstant deu ni do la varietat que feien i bons. Una massa esponjosa i normalment farcida amb nata o crema i xocolata, no exageradament dolços, encara que ho pugui semblar.


Alguns dels pastissos eren de formatge amb confitura de maduixa, amb base de quiche.


Altres amb dàtil, també amb base de quiche. Alguns amb fruita variada.

El més bo del buffet i el qual vaig haver d'agafar abans de l'àpat, un de xocolata i nata súper esponjós.


La meva parella acostumava a fer-se boles de gelat, una de cada, però jo el vaig tastar un dia i no em va agradar gens, massa ensucrat i artificial. Preferia els pastissos que almenys eren artesans i molt ben presentats.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario