3/6/20
[#Vacances] Türkis Kebap
1/6/20
[#Recepta] Pa farcit de Cheddar
A casa ens encanta el formatge i un dels que ens hem aficionat darrerament és el Cheddar.
Des que el vam tastar la primera vegada ja no hem parat de consumir-lo de diferents maneres, el més madurat en forma de tacos per al vermut, el més tendres per a fer entrepans calents i el semi per a farcir pans com us mostro en aquesta recepta!
Des que el vam tastar la primera vegada ja no hem parat de consumir-lo de diferents maneres, el més madurat en forma de tacos per al vermut, el més tendres per a fer entrepans calents i el semi per a farcir pans com us mostro en aquesta recepta!
29/5/20
[#Vacances] Ströck a Viena
Les fleques Ströck són unes fleques austríaques que trobes repartides a la ciutat de Viena.
Van molt bé per esmorzar-hi o comprar algun entrepà vegetal i una beguda si no disposes de temps per entaular-te en un restaurant.
Nosaltres vam anar a esmorzar-hi un diumenge i així vam poder tastar el seu famós croissant de mantega.
Un croissant deliciós, cruixent per fora, esponjós per dins i amb les capes alveolades perfectes.
Van molt bé per esmorzar-hi o comprar algun entrepà vegetal i una beguda si no disposes de temps per entaular-te en un restaurant.
Nosaltres vam anar a esmorzar-hi un diumenge i així vam poder tastar el seu famós croissant de mantega.
Un croissant deliciós, cruixent per fora, esponjós per dins i amb les capes alveolades perfectes.
Tags:
artesà,
artesana,
cafè,
croissant,
cuina,
esmorzar,
estrella michelin,
farina,
fleca,
gastronomia,
gastronomy,
llet,
mantega,
restaurant,
restaurants,
vacances,
viena
27/5/20
[#Vacances] Galetes Manner Viena
Si vas a Viena has d'anar a alguna botiga de Manner.
Es tracta del major productor austríac de dolços des del 1890. Diuen que són molt conegudes a la ciutat i també a fora, ja que van aparèixer a la pel·lícula de "Terminator 3" perquè és el dolç preferit de l'Arnold Schwarzenegger, i a un capítol de Friends, on es veu que es van vendre a "Central Perk".
Es coneix pel seu packaging de color rosa i blau característic i elaboren moltes especialitats de galetes tipus "oblea" farcides amb llimona, coco, vainilla i crema de cacau amb avellanes, sent aquesta la més coneguda i exitosa.
Es tracta del major productor austríac de dolços des del 1890. Diuen que són molt conegudes a la ciutat i també a fora, ja que van aparèixer a la pel·lícula de "Terminator 3" perquè és el dolç preferit de l'Arnold Schwarzenegger, i a un capítol de Friends, on es veu que es van vendre a "Central Perk".
25/5/20
[#Recepta] Flam d'ou
Des que estem a casa confinats el meu pare està fent un munt de receptes. Una que ha fet ara és un flam d'ou, bé, dos flams, un per nosaltres i un per ells :)
Des de petita que m'encanta el flam d'ou, sobretot quan té aquells foradets petits i aquell gust d'ou tan característic. La veritat és que li ha sortit molt bo, tant el flam, fet amb llet fresca com el caramel, fet també per ell.
Des de petita que m'encanta el flam d'ou, sobretot quan té aquells foradets petits i aquell gust d'ou tan característic. La veritat és que li ha sortit molt bo, tant el flam, fet amb llet fresca com el caramel, fet també per ell.
22/5/20
21/5/20
[#Vacances] Rapaz Budapest
Un altre restaurant que no us podeu perdre a Budapest és el Rapaz.
Es tracta d'un local petit i desenfadat on fan un menú amb sopa i hamburguesa impressionants i per un preu súper econòmic.
18/5/20
[#Recepta] Focaccia
La recepta que us presento avui mai m'hagués imaginat que la faria perquè sempre havia pensat que era una cosa complicada de fer i que no em quedaria bé, però ves per on m'he animat a fer-la i ens ha agradat molt!
Haig de dir que segueixo a una foodie per Instagram que fa unes fotos fantàstiques i unes receptes igual de xulis i quan li vaig veure la pintassa que tenia la seva focaccia vaig pensar que l'havia de fer si o si :)
Haig de dir que segueixo a una foodie per Instagram que fa unes fotos fantàstiques i unes receptes igual de xulis i quan li vaig veure la pintassa que tenia la seva focaccia vaig pensar que l'havia de fer si o si :)
Suscribirse a:
Entradas (Atom)