30/10/20

[#Brunch], que n'opineu?

Ara potser ja tots coneixem que és un Brunch, paraula que ve de l'anglès i significa la unió de l'esmorzar (breakfast) amb el dinar (lunch). 

S'acostuma a fer tard, allà a les 12h, per tant, és més pel cap de setmana, que et lleves més tard i et permet fer-ho.

D'un temps cap aquí que ja estem més familiaritzats amb els brunch i en trobem a més ciutats. Jo la primera vegada que els vaig sentir va ser a Barcelona, on varis locals n'oferien.


Precisament va ser un dels primers llocs on el vaig tastar, em vaig estrenar amb un dels meus plats preferits, torrades amb salmó fumat, formatge cremós i ous poché amb salsa holandesa i clar, allò em va encantar!

Dues torrades recent fetes amb el salmó, els ous al punt i la salsa cremosa holandesa, que és bonissima, acompanyats d'una amanideta.

Ens el van servir amb un suc de taronja natural i un capuccino.


Més endavant n'hem fet algun altre, com l'ultim de luxe a l'Hotel Fairmont de Barcelona, que ens va agradar moltíssim.

Era un brunch espectacular, amb tot un buffet lliure de plats a triar, entre aperitius, formatges, embotits, pernil ibèric,  carns, peixos, marisc, plats cuinats i una taula llarga de postres impressionants.


Aquí us deixo algunes de les imatges perquè vosaltres mateixos pogueu observar la qualitat del producte i els plats que s'oferien.


A més teniem barra lliure de begudes, amb xampany de primera, selecció de vins i cocktails d'autor fets al moment pel bartender.


Va ser el millor brunch de la meva vida!

I l'últim que hem fet a estat, per fi, a Figueres, a la Cafeteria Mika. 
Un brunch senzill, però molt complert i per un preu ben econòmic.


Ja veieu que de brunch n'hi ha de tots tipus, a mi tots els que he fet m'han convençut.

Això si ja sabeu que la particularitat que tenen és que al ser una mescla entre l'esmorzar (breakfast) i el dinar (lunch) es fan com a les 12h. i si us aixequeu aviat no us recomano que no mengeu res fins a aquesta hora ;)

Però clar és ideal pel cap de setmana, que et lleves més tard i aleshores vas a fer el brunch directe. 

O bé, si t'aixeques inspirat, també et pots muntar el teu brunch particular a casa i fer-te alguna de les delícies que se solen fer al brunch, com aquest Avocado Toast que ens vam preparar a casa no fa massa temps i que en podreu recordar la recepta aquí.


O bé una opció una mica més dolça, com el Peanut Butter Toast que també podeu recordar aquí.


Per tant, ja veieu que les opcions són moltes i variades, però no deixa de ser, des del punt punt de vista, un esmorzar tard o bé, una mena de dinar a l'hora del vermut...

I vosaltres, com ho veieu ? Sou partidaris dels brunch? Us agraden?
 Si n'heu anat a fer algun, que segur que sí, deixeu als comentaris la vostra recomanació si us plau! :)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!



No hay comentarios:

Publicar un comentario