11/5/15

Brunch a @StrataBakery #Barcelona

Ara està de moda fer un brunch. Sovint la gent queda fer anar a fer-ne un, però sabeu exactament de que es tracta?
La paraula brunch prové d'un neologisme a partir de la unió entre la paraula anglesa"breakfast" (esmorzar) i "lunch" (dinar). Normalment es fa els caps de setmana per a tots aquells que vagin a dormir tard el dia anterior i per tant al dia següent no esmorzin i passin directament a dinar, és a dir a fer un esmorzar-dinar que seria un brunch.


Així doncs a molts llocs de Barcelona elaboren aquesta nova moda. Nosaltres vam provar el que serveixen al Strata Bakery, un petit local molt acollidor i amb un toc romàntic ubicat  l'Eixample.
Només entrar ja et quedes embaladit amb els pastissos artesans que fan, de pastanaga, el famós Red Velvet que fa goig de veure, de xocolata, entre altres. També tenen galetes, muffins, plumcakes, la veritat és que tot feia bona pinta.


Nosaltres vam anar decidits a tastar uns dels diferents brunch que ofereixen; el saludable, amb iogurt i fruita natural, el continental, amb torrades, mantega i melmelades, el Royale, que és el que vam agafar nosaltres i un d'igual però amb pernil salat enlloc de salmó.


El servei és agradable i l'espai tot i que petit, ben decorat i amb música suau, un ambient molt agradable per començar el dia degustant el brunch que consistia en:

- Torrades amb formatge cremós untat, salmó fumat, dos ous poché al cim i salsa holandesa. Acompanyat de mesclum d'enciams i tomàquet cherry.
Per beure un suc de taronja i un capuccino ben servit amb un cor i de gust intens, amb un caramel de tofee per endolcir-lo una mica.


A la gran ciutat sempre trobes coses diferents i la veritat és que ens va agradar poder degustar aquests ous benedict, que combinaven molt bé amb el formatge, el salmó i la salsa holandesa. Sobretot quan el rovell de l'ou surt cap a fora i t'envaeix els altres ingredients.


Un bon inici de dia i agafant energia per passar el dia per Barcelona, tot passejant, visitant l'exposició de Pixar, dinant a un dels nostres restaurants preferits prop de la Plaça Reial i acabant el dia amb el musical de Sister Act al Tivoli.

No hay comentarios:

Publicar un comentario