1/7/20

[#Recepta] Avocado toast

Ara està molt de moda l'alvocat i m'agrada que sigui així ja que es tracta d'un aliment molt sa i, a més, està boníssim!


En aquest cas us porto una recepta que últimament també és top, les torrades amb advocat, anem a veure com es fa, que és molt senzill :)

Avocado toast

Ingredients:
  • 1 llesca de pa de pagès torrat
  • 1 advocat mitjà
  • 4 tomàquets xerrys
  • sal i pebre 
  • oli d'oliva verge extra
  • llavors de lli, girassol i carbassa
  • ou escalfat


Elaboració:

En primer lloc torrem el pa i el posem en un plat.
Hi afegim l'alvocat tallat a làmines fines ocupant tota la torrada.
Disposem els tomàquets xerrys tallats a rodelles, salpebrem i amanim amb un raig d'oli.
Preparem l'ou escalfat, jo ho he fet amb l'ajuda d'un motlle de silicona que va molt bé, durant 3 minuts i queda perfecte.
Una vegada tenim l'ou al punt, amb un toc cruent per dins, l'evoquem a la torrada i escampem les llavors per a decorar i afegir sabor i molts nutrients al plat.


Consells de degustació:

Aquesta torrada admet molts ingredients diferents, ja que l'alvocat combina bé amb molts aliments.
Jo en aquest cas he fet una torrada amb tomàquet xerry i una sense i ambdues queden bones.


Si voleu afegir una altra proteïna enlloc de l'ou, podeu optar pel salmó fumat que queda súper bo també :)

Valor nutricional:

Es tracta d'una torrada amb un gran aport de nutrients sans ja que l'alvocat conté greixos cardiosaludables, és a dir, aquells que ens ajuden a baixar el colesterol.


L'alvocat també aporta una bona quantitat de fibra, tan soluble com insoluble.

Conté vitamina C, vitamines del grup B i minerals com el ferro, el calci, el potassi i molts antioxidants que ens ajuden a mantenir una pell maca.


Maridatge:

Al ser una torrada molt sana jo la combinaria amb una beguda igual de saludable com ara un kombucha del sabor que us agradi, això si ben freda!



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario