12/10/20

[#Restaurant] La Xerrada

Fa un temps ja vam anar al Restaurant La Xerrada a Girona, un restaurant petit, rústic i un xic apartat del centre però s'hi arriba bé caminant xino-xano.


Només d'entrar t'aten un noi molt agradable i molt pendent durant el servei que ens va dir que ens faria una mica de tot :) A vegades fa por quan et diuen això perquè pots endur-te una sorpresa que no sempre és agradable, però en aquest cas ja ens va fer el pes!
Vam començar picant algunes xips mentre duien la resta de plats.

Amanida de formatge de cabra amb fruits secs


El formatge estava caramel·litzat i hi havia una barreja de nous, panses i pipes de carbassa i de girassolCroquetes de la casa


Aquesta és la tapa que més ens va agradar :)

Estaven correctament fregides i eren molt meloses.


Estics de pollastre amb salsa picantona


Després unes braves artesanes 


Eren casolanes i ben cruixents amb un toc de sal més gruixuda


I la salsa molt encertada


Després encara ens van dur unes patates d'Olot, molt bones també


Acompanyades d'amanida i ceba crua


I encara ens va dur una mica de pa de coca amb tomàquet i oli


Molt bo, però ja començavem a estar més tips


Una paella, ja que era especialitat de la casa 


L'arròs estava al punt tot i que pel meu gust el vaig trobar oliós


Hi havia trossets de sèpia, musclos i gambes pelades i pebrot verd, cosa que hi feia bo


En canvi el plat de carn de llangardaix de porc, pel seu gust saborós, ens va convèncer més.


De fet ja ens ho va comentar el noi que era una carn molt gustosa i que agradava molt, i així va ser.


Venia acompanyat de verduretes saltejades, cosa que hi quedaven molt bé i estaven ben cuites i també patates amb un toc de sal.


Com a postres ens va dur una safata variada amb alguns postres àrabs.


Eren casolans i molt treballats i macos però després de tastar tants plats els vam  trobar massa carregosos.Tot i que el flam era bo, també embafava un pèl.


Al final em vaig decantar per si tenia algun sorbet per fer baixar l'àpat i em van servir una bola de sorbet de mandarina en una teula coberta de xocolata negra, llàstima que estava tova i no me la vaig poder menjar, ara que ben pensat no em va venir malament, ja que estava ben tipa.


En general doncs, cal dir que els plats en sí que ens van agradar, sobretot els primers per picar informalment, que resulten més llaminers. 

I cal remarcar que ens va oferir un gran desplegament de plats per degustar i per mostrar-nos un bon ventall de tot el que ofereix la seva cuina. Val a dir, potser el més destacable van ser les croquetes i el llangardaix de porc. 

En aquest cas no us puc dir el preu que costava tot això, ja que en primer lloc es tractava d'un premi d'un sorteig que ens va tocar, però en segon lloc, ens va oferir molts més plats dels que haguéssin correspost al premi. L'únic que sí que ens va cobrar, van ser les begudes i els cafès. 

En el meu cas personal, jo hagués preferit que m'hagués servit el que corresponia amb el premi del sorteig, amb begudes i postres incloses, ja que et pots fer una idea més precisa de la relació qualitat-preu i de la quantitat dels plats del menú.

Tampoc em va agradar massa que al final ens cobrés les begudes i cafés, ja que si ens va voler oferir un menú lliure a la seva elecció, crec que per coherència, ens ho hauria d'haver plantejat al principi o bé hauria d'haver ajustat de forma diferent els plats oferts per tal d'incloure-ho tot.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario