24/10/20

[#Radio] @gironafmcat Take Away & Delivery

Estem en la situació que estem però això no vol dir que no puguem anar a menjar fora no puguem menjar igual de bé a casa, ja que molts restaurants tenen take-away o delivery. 


Avui parlarem precisament amb la Victòria dins el programa "Els 4 Rius" de Gironafm.cat sobre alguns restaurants que ofereixen molt bones opcions.
Comencem a Girona amb el ShotsCoffe & Brunch , situat al c/ Bisbe Lorenzana on ens permet començar bé el dia amb algun dels seus esmorzars, un dels seus menús saludables de migdia o fins i tot un brunch si estem de cap de setmana.

Continuem a Girona al Kiuboburger, recent traslladats al carrer Josep Maluquer i Salvador, on fan unes hamburgueses impressionants.

Ideals per a les nits de partit o per qualssevol dia que vulguis premiar-te ja que gaudireu segur, elaboren el pa ells mateixos, així com les patates d'acompanyament i les salses.


Us recomano la HAT-TRICK, que si voleu veure què porta podeu fer-ho al seu instagram, però us aviso que heu de tenir gana per menjar-la ;)

Seguim a Girona, amb una opció saludable, al Kubugirona, situat al carrer Cristòfol Grober. Ofereixen poke bowls, que són uns plats molt complerts i equilibrats a base d'ingredients vegetals, arròs o quinoa i proteïna en forma de tonyina, salmó, entre altres opcions.

Pots trucar per encarregar el que més et convenci, tenen una amplia carta amb combinacions diferents, ja sigui per telèfon o per Whatsapp.

Al Saratoga, que es troba al carrer Joan Baptista La Salle trobem un restaurant de menú de migdia amb bones opcions per triar. De dilluns a divendres el seu preu és de 15 euros i el dissabte 19'50. 

Pots recollir-lo al restaurant o que te'l portin a domicili per un cost de 3 euros.

Anem a Plaça Catalunya, on tenim el Sinofos, conegut per haver guanyat el Joc de Cartes de TV3.

Es tracta d'un restaurant de carta amb plats molt llaminers i propostes diferents o originals a les que potser estem més acostumats.

I l'últim de Girona, el Divinum, un restaurant de més nivell on ofereixen un menú estrella per emportar i acabar de fer tu a casa i també unes safates de formatge amb vi ideals per degustar amb la parella.


I ara ens desplacem a Figueres on comencem per un d'esmorzars, el Savage Brunch & Bowls, per si vols fer alguns de les seves torrades healthy que tenen o el seus entrepans fets amb una pa com de coca que és boníssim. També si ho prefereixes pots agafar un brunch per casa.


Sou amants de la pasta o la pizza? Doncs a l'Augustea de Figueres t'ofereixen la opció de repartiment a domicili gratis a partir de 20 euros i us asseguro que fan la millor pasta artesana i salses que hagi tastat. Fan servei de migdia i vespre.

I ara un de menú, que sempre és una opció segura i que agrada molt, al Calid Cafè trobarem diferents primers molt llaminers i segons i postres casolans que segur que us agradaran, ja que hi cuinen molt bé.

Està situat al carrer Pep Ventura i el menú val 10'90 euros. Cada dia pengen el menú al seu instagram, així que no t'ho perdis!


I ara perquè no donar-nos un capritxet? A qui no li ve de gust una xocolata calentona ara que ve la fred?
A la Xurreria Casa Vostra tenen xurros i porres acabats de fer, així com xocolata calenta. Ja tardem no? ;) 


I per últim el Txot's a casa, perfecte per fer un vespre diferent. Pots demanar qualssevol plata de la seva carta, des de tapes, pintxos, fins i tot el seu menú del Txuletón, i els gaudeixes a casa, que més es pot demanar?


Comentari dietètic:

Al final del programa ja sabeu que us faig algunes recomanacions dietètiques. En aquest cas us diria que tampoc agafem menjar per emportar cada dia, però si que mirem què demanem.

Per exemple si agafem un menú i triem plats saludables com amanides o cremes i carns o peixos a la planxa, doncs estarem menjant molt bé. 

Però si agafem tapes doncs també ens ho mereixem, la única cosa, com sempre, vigilant la quantitat i la freqüència que ho fem.

Si esmorzem xocolata amb xurros doncs aquell mateix dia, no fem una pizza, reservem-la per un altra dia, però ferm-la, perquè el menjar és un gaudir però sempre si som conscients i ens sabem alimentar bé :)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario