16/10/20

Croissant del Pa Fi

Els que em coneixeu saber com m'agraden els croissants. De fet sempre que vaig a algun fleca o pastisseria miro com són els seus croissants, et poden indicar molt sobre si el pa també serà bo o no.


De croissants n'hi ha de dos tipus principalment, els fets amb mantega que solen ser els allargats i els fets amb margarina que solen ser els de banyes.

Estic d'acord que costa trobar un croissant bo, jo de moment els millors els he menjat a Viena, però seguiré provant els que vagi trobant per la meva zona.
Avui us ensenyo un croissant molt normal, no es podrien apreciar les capes, però quan el menges recent fornejat i amb sucre al cim és prou bo. És del Grup Pa Fi, i podem trobar diferents fleques repartides per la província de Girona.


Pesa entre 65 gr i 80 gr. en funció de com els hi creixi al forn i pot anar de més torrat a menys, lo millor és anar a la fleca i triar.

Aquí us mostro un dia que el vaig trobar molt bé, amb sucre i bona mida.Ja aniré fent un post amb cada un que vagi tastant :)

Si vosaltres sabeu alguns llocs on facin un croissant bo, no dubteu en dir-m'ho que l'afegiré a la llista.Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario