19/10/20

[#Restaurant] Abrasa'm Pals

Aquest passat cap de setmana hem aprofitat per fer una visita guiada durant les Jornades del Patrimoni a Pals i pujar a la Torre de les Hores, que ens feia gràcia.

Ja al matí veníem de la Fortalesa de Sant Julià de Ramis, on ens van fer també una visita guiada molt interessant, així que al migdia vam anar cap a Pals ja que teniem un restaurant encarregat.

El Restaurant va ser l'Abrasa'm, un restaurant amb un ampli pàrquing, una bona terrassa i unes excel·lents vistes del poble empedrat que és preciós.

Ben asseguts a taula, vam triar un primer plat i un arròs a compartir. No es pot anar a Pals sense menjar un bon arròs.


De primer vam optar per un entrant que no ens atipés massa, ja que un plat d'arròs sol atipar força, així que ens vam decantar per uns calamars a l'andalusa.


La meva parella els va demanar tal i com indicava a la carta, amb curry i llima i jo vaig preferir mennjar-los amb un raig de llimona.



Els van servir en un plat allargat, i no estaven malament, potser algun era més dur, però en general es podien menjar.

De segon una cassola amb un arròs caldos de Pals de mar i muntanya.


Quan ens la van dur, el gra estava al punt, amb força caldo, però si que és veritat que conforme es va bevent el brou l'arròs va quedant més passat i això em molestar més. Prefereixo un arròs amb un punt més grenyal.


Tot i això l'arròs era bo, amb un bon sofregit, ben gustós i amb trossos de salsitxa i costelló que hi feien bo, pebrot verd que sempre hi dóna un punt, i musclos, daus de sèpia molt tendra, cloïsses i una gamba per cap.


La quantitat era generosa, en vam tenir un bon plat i en general ens va agradar, només és que al final ja no queda suc i l'arròs es pasta més.


I les postres si que no ens van convèncer gens, no tenien massa oferta, a triar entre la crema catalana casolana, gelat o brownie i ens vam decantar per aquest últim.


La nostra sorpresa és que ens van servir un quadrat de pastís amb tres capes diferenciades, una com de crumble de xocolata, molt dura, una com de cafè i al cim més xocolata.


El més bo era la nata que ens van servir al cim, tot i que no era maca, si que era bona.

En general vam dinar bé i el servei era amable i atent.

El millor és dinar amb les vistes a Pals, ja que des d'on érem, es veia la Torre de les Hores, on després de dinar, hi vam poder pujar per veure'n la plana de l'Empordà.



La relació qualitat-preu si que la trobo un pel elevada, però suposo que està a la mitjana de Pals, que al ser un poble molt turístic els preus estan un xic inflats.

Perquè us feu una idea el plat de calamars a l'andalusa valia 10 euros i l'arròs 17 euros per persona.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario