El mes de febrer, concretament per a celebrar el dia dels enamorats vam tenir el privilegi de poder anar al primer Brunch de temporada que es fan al Fairmont de Barcelona.
Un hotel de luxe i glamour amb un gran hall que ja convida on t'hi sents a gust només d'entrar.
Vam tenir el gust d'estrenar l'experiència i descobrir tot el que tenien preparat. Només d'arribar ens van donar una polsera que et permetia agafar tot el que volguessis del buffet i a més teniem inclosa la opció Wine Lovers, on disposaves d'una selecció il·limitada de cava, vins i cervesa i també el Mixology Experience, amb una selecció il·limitada de Champagne Veuve Cliquot Carte Jaune, Taller de Bloody Marys i Smoothies.
Jo particularment, després del brunch, em vaig demanar un cocktail amb fruita exòtica, concretament la fruita de la passió, que estava bonissim.
La veritat és que només començar ben acomodats al seu restaurant B-24, amb una copa de xampany servida en aquell entorn, amb música en directe i totes les taules farcides de diferents exquisitats no té preu ;)
El Brunch by Fairmont es repeteix un diumenge al mes i és temàtic, sempre amb productes frescos i de temporada. També aniran convidant diferents bodegues catalanes que proposaran una cata amb els seus millors vins.
A continuació us posaré els plats que conformaven el brunch i us aniré deixant les fotos perquè us feu una idea.
L'acurada elecció que han fet dels diferents productes és perfecte, triant el millor de cada lloc i oferint-lo a les taules del buffet per al deleite personal.
Disposar d'una selecció de tastets de primera és entrar al cel sense morir :)
El nostre forn i els seus tomàquets
Selecció de pans: coca, de pagès, rampoina, barrots, pa d'avellanes i albercocs, tomàquets de penjar, olis de Castillo de Canena i sals dels Mediterrani
Embotits catalans i ibèrics
Llonganissa de pagès, bull blanc i bull negre, pernil ibèric al tall
Degustació de formatges d'autor de la terra
Combinats amb diferents pans, grissinis i melmelades i fruits secs
Llanut, Garrotxa de drap, Bauma, Serrat, dolç de codony de Lleida
El peix en salaó i fumats
Llom de salmó semifumat, llom de salmó marinat, arengades, mojama de tonyina, anguila fumada del Delta, bacallà fumat, olives i encortits, bonito del Nord, anxoves de l'Escala
Esmorzar de forquilla
Botifarra de pagès amb mongetes de Santa Pau
Galta d'ibèric amb trompetes de la mort
Cap i pota
Xai confitat a baixa temperatura
Mar i muntanya de pollastre Eco de pagès i gamba vermella
Truita de rossinyols
Ous trencats de Mas Pons i patata de Prades
Bacallà Gran Sol a la llauna
Arròs de Pals de gambes i calamars
Suquet de peix com a l'Empordà
Musclos del Delta a la marinera
Sopa de mandonguilles
Fricandó de vedella amb ceps
Calçot amb salsa romesco
Cassola de bolets de temporada
Trinxat de la Cerdanya amb bolets i cansalada ibèrica
També hi havia txuletón, que tenia un gust excepcional, com podeu veure cuit al seu punt
Ànec de l'Empordà
Confit d'ànec
Magret d'ànec
Foie poelée
Servit amb nabius, castanyes, salsafins, torrades i confitures
Amanida d'hivern
Brots de temporada, pastanaga, espinacs, tomàquets, ceba tendra, cols
Coliflor, bròcoli, escarola frissé, fulla de Roura
Crostons de pa, cansalada, fruits secs i formatge anyoll
Salses i vinagretes: de fruits secs, romesco o fruits del bosc
Postres
Crema catalana
Mel i mató (Mató eco La Selvatana)
Braç de gitano
Carquinyolis
Borregos de Cardedeu
Taps de Cadaqués
Tortell
Fruita de temporada
Recuit de drap de Fonteta amb mel de Gratallops i fruits secs
Postres especialment pensats per a celebrar Sant Valentí, delicats i deliciosos, com aquest mousse de llimona que es fonia a la boca.
Suau per fora i per dins, sensacional.
Altres servits en copa, com aquest de la imatge, on l'hem rematat amb una coca de sucre i anís.
I la llista no acaba aquí, perquè aquests són els plats temàtics diguéssim, és a dir, els que oferien aquell dia, però a les taules hi havien altres plats com a entrants i snakcs, ostres que et passaven a servir a taula, i també més postres, alguns temàtics, com ara el cor de Sant Valentí, una mousse especial per a celebrar que estàs enamorat ;)
Cal dir que vaig gaudir tant amb aquest brunch, el fet de poder tastar aquests productes gourmet i delicatessen envoltada d'un ambient únic fan que es converteixi en una experiència molt satisfactòria i per mi que m'encanta la gastronomia i gaudeixo amb aquestes cosetes va ser brutal!
I per rematar, un cafè, però tampoc es tractava d'una cafè normal, sinó un cafè que t'imprimia la imatge que tu volguessis, jo vaig optar per una foto de la meva parella i jo junts i a ell li van fer la de l'hotel per fora
El preu del brunch és de 59 euros i per les begudes tens la opció de pagar un suplement de 29 euros per degustar vins, caves i cerveses o 45 euros i així fer un maridatge més complert.
La veritat és que m'agradaria tornar-hi perquè això s'ha de repetir!
Un hotel de luxe i glamour amb un gran hall que ja convida on t'hi sents a gust només d'entrar.
Vam tenir el gust d'estrenar l'experiència i descobrir tot el que tenien preparat. Només d'arribar ens van donar una polsera que et permetia agafar tot el que volguessis del buffet i a més teniem inclosa la opció Wine Lovers, on disposaves d'una selecció il·limitada de cava, vins i cervesa i també el Mixology Experience, amb una selecció il·limitada de Champagne Veuve Cliquot Carte Jaune, Taller de Bloody Marys i Smoothies.
Jo particularment, després del brunch, em vaig demanar un cocktail amb fruita exòtica, concretament la fruita de la passió, que estava bonissim.
La veritat és que només començar ben acomodats al seu restaurant B-24, amb una copa de xampany servida en aquell entorn, amb música en directe i totes les taules farcides de diferents exquisitats no té preu ;)
El Brunch by Fairmont es repeteix un diumenge al mes i és temàtic, sempre amb productes frescos i de temporada. També aniran convidant diferents bodegues catalanes que proposaran una cata amb els seus millors vins.
A continuació us posaré els plats que conformaven el brunch i us aniré deixant les fotos perquè us feu una idea.
L'acurada elecció que han fet dels diferents productes és perfecte, triant el millor de cada lloc i oferint-lo a les taules del buffet per al deleite personal.
Disposar d'una selecció de tastets de primera és entrar al cel sense morir :)
El nostre forn i els seus tomàquets
Selecció de pans: coca, de pagès, rampoina, barrots, pa d'avellanes i albercocs, tomàquets de penjar, olis de Castillo de Canena i sals dels Mediterrani
Embotits catalans i ibèrics
Llonganissa de pagès, bull blanc i bull negre, pernil ibèric al tall
Degustació de formatges d'autor de la terra
Combinats amb diferents pans, grissinis i melmelades i fruits secs
Llanut, Garrotxa de drap, Bauma, Serrat, dolç de codony de Lleida
El peix en salaó i fumats
Llom de salmó semifumat, llom de salmó marinat, arengades, mojama de tonyina, anguila fumada del Delta, bacallà fumat, olives i encortits, bonito del Nord, anxoves de l'Escala
Esmorzar de forquilla
Botifarra de pagès amb mongetes de Santa Pau
Galta d'ibèric amb trompetes de la mort
Cap i pota
Xai confitat a baixa temperatura
Mar i muntanya de pollastre Eco de pagès i gamba vermella
Truita de rossinyols
Ous trencats de Mas Pons i patata de Prades
Bacallà Gran Sol a la llauna
Arròs de Pals de gambes i calamars
Suquet de peix com a l'Empordà
Musclos del Delta a la marinera
Sopa de mandonguilles
Fricandó de vedella amb ceps
Calçot amb salsa romesco
Cassola de bolets de temporada
Trinxat de la Cerdanya amb bolets i cansalada ibèrica
També hi havia txuletón, que tenia un gust excepcional, com podeu veure cuit al seu punt
Ànec de l'Empordà
Confit d'ànec
Magret d'ànec
Foie poelée
Servit amb nabius, castanyes, salsafins, torrades i confitures
Amanida d'hivern
Brots de temporada, pastanaga, espinacs, tomàquets, ceba tendra, cols
Coliflor, bròcoli, escarola frissé, fulla de Roura
Crostons de pa, cansalada, fruits secs i formatge anyoll
Salses i vinagretes: de fruits secs, romesco o fruits del bosc
Postres
Crema catalana
Mel i mató (Mató eco La Selvatana)
Braç de gitano
Carquinyolis
Borregos de Cardedeu
Taps de Cadaqués
Tortell
Fruita de temporada
Recuit de drap de Fonteta amb mel de Gratallops i fruits secs
Suau per fora i per dins, sensacional.
Altres servits en copa, com aquest de la imatge, on l'hem rematat amb una coca de sucre i anís.
Alguns postres per a amants de la xocolata, com aquesta quenelle de xocolata negre amb perles d'oli i cruixent i un bombó per trencat però per no poder resistir abans de fer la foto ;)
I altres més espectaculars com aquesta mousse, que era de tota la taula grandiosa de postres el que més em va agradar i el que em va cridar l'atenció de seguida, tan pel seu color com per la forma de cor.
Una preciositat per fora i una exquisitat per dins, flonja i airosa, amb un gust que encara recordo.
I la llista no acaba aquí, perquè aquests són els plats temàtics diguéssim, és a dir, els que oferien aquell dia, però a les taules hi havien altres plats com a entrants i snakcs, ostres que et passaven a servir a taula, i també més postres, alguns temàtics, com ara el cor de Sant Valentí, una mousse especial per a celebrar que estàs enamorat ;)
Cal dir que vaig gaudir tant amb aquest brunch, el fet de poder tastar aquests productes gourmet i delicatessen envoltada d'un ambient únic fan que es converteixi en una experiència molt satisfactòria i per mi que m'encanta la gastronomia i gaudeixo amb aquestes cosetes va ser brutal!
I per rematar, un cafè, però tampoc es tractava d'una cafè normal, sinó un cafè que t'imprimia la imatge que tu volguessis, jo vaig optar per una foto de la meva parella i jo junts i a ell li van fer la de l'hotel per fora
El preu del brunch és de 59 euros i per les begudes tens la opció de pagar un suplement de 29 euros per degustar vins, caves i cerveses o 45 euros i així fer un maridatge més complert.
La veritat és que m'agradaria tornar-hi perquè això s'ha de repetir!
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario