Aquest restaurant, El Pa Volador, situat a les afores de Figueres, a Vilatenim, és un lloc com molt bé diu el seu nom, inspirat en la figura d'en Dalí. Es tracta d'una Masia del segle XVI, amb amplis menjadors i bonics jardins. És un restaurant on se celebren molts casaments gràcies al seu entorn privilegiat. Nosaltres vam anar-hi fa un temps al d'una amiga meva i ens va agradar molt tot, sobretot l'aperitiu, molt complert i bo.
Nosaltres vam tastar la seva proposta de Tastets surrealistes al jardí de l'entrada del restaurant, just davant la font i va consistir en:
Es serrà panegal sortint de Port-Lligat
Peix, marisc i roca comestible amb fons marí
Ses tripes de bacallà amb cargols
Mar i muntanya de cargols de terra, bacallà al pil-pil i bull negre
Es conill del Pla de Tudela tractat com un tataki
Llom de conill marinat amb gingebre i samfaina dolça
Sa costella de xai en equilibri
Espatlla farcida amb fruits secs, salsa de cireres i costella arrebossada
Ses meues arrels àrabs
Baklava de l'Empordà amb poma i botifarra dolça
El llagut de la gala amb aromes del Cap de Creus
Pasta brisa farcida de trufa i perfum d'herbes
Cervesa Inèdit
Com veieu el nom dels plats estan escrits en el salat que es parla a Cadaqués i Portlligat, lloc de mar que tan estimava Dalí i on tants estius hi passava.
El que més em va agradar va ser el llom de conill, no me l'imaginava així, en cru, i també el pil-pil de dins el cargol, molt fi i delicat, a més de tenir una excel.lent presentació. La veritat és que tots els plats partien d'una bona matèria prima, que és la base de tot.
I un dels dos postres que hi havia, concretament el de la Baklava, tot un detall per part del xef que expliqués la versió que va fer combinant la nostra botifarra dolça i poma amb la seva baklava, fent així uns postres que uneix les dues cultures.
Nosaltres vam tastar la seva proposta de Tastets surrealistes al jardí de l'entrada del restaurant, just davant la font i va consistir en:
Es serrà panegal sortint de Port-Lligat
Peix, marisc i roca comestible amb fons marí
Ses tripes de bacallà amb cargols
Mar i muntanya de cargols de terra, bacallà al pil-pil i bull negre
Es conill del Pla de Tudela tractat com un tataki
Llom de conill marinat amb gingebre i samfaina dolça
Sa costella de xai en equilibri
Espatlla farcida amb fruits secs, salsa de cireres i costella arrebossada
Ses meues arrels àrabs
Baklava de l'Empordà amb poma i botifarra dolça
El llagut de la gala amb aromes del Cap de Creus
Pasta brisa farcida de trufa i perfum d'herbes
Cervesa Inèdit
Com veieu el nom dels plats estan escrits en el salat que es parla a Cadaqués i Portlligat, lloc de mar que tan estimava Dalí i on tants estius hi passava.
El que més em va agradar va ser el llom de conill, no me l'imaginava així, en cru, i també el pil-pil de dins el cargol, molt fi i delicat, a més de tenir una excel.lent presentació. La veritat és que tots els plats partien d'una bona matèria prima, que és la base de tot.
I un dels dos postres que hi havia, concretament el de la Baklava, tot un detall per part del xef que expliqués la versió que va fer combinant la nostra botifarra dolça i poma amb la seva baklava, fent així uns postres que uneix les dues cultures.
No hay comentarios:
Publicar un comentario