16/7/15

Xocolata @hersheys

Del nostre viatge de l'any passat la Costa Est d'Estats Units ens en queden molt bons records, sobretot de la ciutat de Nova York. Arribar a la gran ciutat per primera vegada és mirar enlaire i deixar-te amb la boca oberta. Els seus impressionants rascacels fan de Nova York una ciutat inaccessible però en canvi quan passeges pels seus carrers de seguida te la fas teva. És un ciutat fàcil per moure't, totalment diferent del que pot semblar.


Doncs a part dels records també varem portar els típics m&m's, visita obligada a la seva botiga del Time's Square, I la xocolata de Hershey's, la coneguda marca que fabrica els famosos kisses vistos al cinema i en alguna coneguda sèrie de tel.levisió, també amb la seva botiga a la famosa plaça.


Hershey's són el fabricant de xocolata més gran d'Amèrica del Nord. Té la seva seu a Hershey, Pennsylvania, llar també del Chocolat World Hershey's, hagués estat bé poder-hi fer una visita i tot que hi vam anar a Pennsylvania però per veure l'estatua d'en Rocky i les conegudes escales on entrenaba a la pel.lícula.


Així doncs tornant al món del pecat de la xocolata dir-vos que el gust que té aquesta marca fundada l'any 1894 és especial, fina i delicada com si fos un bombó. Particularment la trobo molt diferent que a la que estem acostumats aquí.

Us ensenyaré algunes varietats que vam tastar:

De xocolata amb ametlles
De xocolata blanca amb cookies
De xocolata amb llet
Totes eren bonissimes però si n'hagués de triar una em quedo amb la de xocolata amb ametlles, tot i que la blanca amb cookies, era fina, gens empalagosa i no tan dolça com acostuma a ser aquesta "xocolata" (ho poso entre cometets perquè s'hauria de dir manteca més que xocolata).

No hay comentarios:

Publicar un comentario