11/7/15

Tastets surrealistes: Restaurant Can Quim

El restaurant Can Quim es troba a una urbanització propera a Figueres, el Camp dels Enginyers, i elaboren una cuina tradicional catalana, oferint carta i sobretot menús de diari.


El cuiner ens va rebre molt amablement perquè provéssim els tastets surrealistes que havia preparat per la ocasió. Amb l'ajuda d'un cotxe d'època, concretament un Cadillac i d'un elefant dalinià la presentació dels plats feia més èmfasis a la figura de Dalí. També ens comentava que cada any tenia feina a pensar els diferents tastets i que els fotografiava a cada edició feta.

Vam començar amb:

Mae West
Perruca de salmó marinat, ulls de codonyat, nas de Mòdena i boca de maduixa


Indàlit
Bric de bolets amb barretina de piquillo i bigoti de Pedro Ximénez


Cadillac plujós de bacallà
Broqueta de brunyols de bacallà, presentada en cotxe d'època (cedit per Víctor Monfort)


Elefants dalinians
Elefant de potes llargues portador de croquetes de pollastre


Torre Galatea
Vol-au-vent de crema de porros al roquefort, ous de guatlla i pans de 3 crostons


Si-Gala
Dos escamarlans gratinats amb allioli


Cervesa Inèdit

El més espectacular és l'emplatat fent servir el Cadillac i també els elefants dalinians.

El tastet que més em va agradar va ser el bric de bolets, potents de gust, potser massa i tot però bons. De fet aquest, com tots els altres, són plats que podem trobar a la carta del restaurant, només que presentats dalinianament.


També destacaria el bon tracte, familiar i amable del cuiner a l'hora d'explicar-nos detalls tant dels plats com del restaurant.


Aquest postres no estava dins dels tastets però molt amablement ens el va oferir i cal dir que va ser tot un encert perquè em va encantar. A mi i a la resta de comensals tot i estar tips ens va agradar molt. Era un gruix de xocolata com amb llet, tova, amb un gust molt fi i envoltada d'una fina capa cruixent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario