El Restaurant Trànsit ja us l'he nomenat alguna altra vegada al bloc. Hi havíem anat tant a fer un menú de cap de setmana com l'especial de calçotada. La veritat és que la relació qualitat preu està bé.
Disposen de menú de cada dia i també de cap de setmana per no gaire més. També les seves tapes maridades amb cervesa tenen molt d'èxit.
El tracte va estar molt bé a l'hora de fer els tastets surrealistes, que van ser:
Natura morta
Formatge manxec i sèsam
Gelats temperats
Cucurulls de pesto
Pollastre menja escamarlà
Pollastre i escamarlà
Llavis negres
Gyozas farcits de sípia en la seva tinta
Rigatone de la mort
Rigatone farcit d'ànec i trompetes de la mort
After mirror
Miralls d'Obulato amb menta i xocolata
Cervesa Inedit
Aquests tastets em van sorprendre molt agradablement, tant per la tècnica emprada per a fer els cucurulls com pels postres tan ben presentats i bons.
També cal dir que em va agradar molt la combinació del pollastre arrebossat cruixent farcit d'escamarlà, tots coincidiem en què estava bonissim.
I el rigatone farcit també, molt gustós i un suc perfecte per a sucar-hi el pa de 3 crostons que ens van oferir.
I com a postres, una delícia la xocolata en mouse, fina i delicada, però impressionant la quenelle de xocolata, un gust i una textura perfectament aconseguida.
En aquest cas han donat un toc japonès a dos dels seus tastets, per una banda amb les gyozes, que es tracten d'una empanadilla japonesa, i per altra costat amb l'ús d'Obulato en el seu postres.
Disposen de menú de cada dia i també de cap de setmana per no gaire més. També les seves tapes maridades amb cervesa tenen molt d'èxit.
El tracte va estar molt bé a l'hora de fer els tastets surrealistes, que van ser:
Natura morta
Formatge manxec i sèsam
Gelats temperats
Cucurulls de pesto
Pollastre menja escamarlà
Pollastre i escamarlà
Llavis negres
Gyozas farcits de sípia en la seva tinta
Rigatone de la mort
Rigatone farcit d'ànec i trompetes de la mort
After mirror
Miralls d'Obulato amb menta i xocolata
Cervesa Inedit
Aquests tastets em van sorprendre molt agradablement, tant per la tècnica emprada per a fer els cucurulls com pels postres tan ben presentats i bons.
També cal dir que em va agradar molt la combinació del pollastre arrebossat cruixent farcit d'escamarlà, tots coincidiem en què estava bonissim.
I el rigatone farcit també, molt gustós i un suc perfecte per a sucar-hi el pa de 3 crostons que ens van oferir.
I com a postres, una delícia la xocolata en mouse, fina i delicada, però impressionant la quenelle de xocolata, un gust i una textura perfectament aconseguida.
En aquest cas han donat un toc japonès a dos dels seus tastets, per una banda amb les gyozes, que es tracten d'una empanadilla japonesa, i per altra costat amb l'ús d'Obulato en el seu postres.
No hay comentarios:
Publicar un comentario