15/7/15

Tàrtar de llom

Avui us mostraé una recepta molt senzilla de fer però que quedareu com uns reis si teniu convidats a casa. Cuidant la presentació i partint d'un bon producte, com els que veiem que tenim aquí a l'Empordà a través de la meva Experiència El Graner, podem elaborar un exquissit tàrtar de llom embotit. Anem a veure com:


Ingredients:

Llom embotit d'El Graner
Flor de sal
Pebre
Oli d'oliva verge extra


Elaboració:

Partim d'una peça de llom que sigui tendra i la tallem a rodelles d'un centímetre aproximadament.
Cada tall de llom el tallem a dauets petits i els salpebrem.
Hi afegim un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Per últim emplatem amb cura en algun vaset bonic que tinguem o alguna cullereta bufona.


Comentari dietètic:

Les calories que ens aporta el llom, com vam poder veure en el post de l'elaboració i les propietats del llom,  són de 182 cada 100 grams, per tant aquesta recepta seria de baix aport calòric ja que nomes hi afegim la sal i el pebre que són exempts de calories i l'oli que aquest si que ens afegeix calories en forma de greixos bons però, 9 cada 100 grams.
Per tant un vaset de tàrtar suposaria unes 45 calories, tinguent en compte que emprem uns 20 grams de llom per a cada tast.
Així doncs ja ho veieu obtenim un aperitiu sa, fresc, lleuger, vistós i molt bo!


No hay comentarios:

Publicar un comentario