6/7/15

Llibre recomenat: El Chef ha muerto, Yanet Acosta

Avui us faig una recomanació d'un llibre que m'ha agradat força, ja que parla de la gastronomia però al darrera hi ha tota una trama on trobem misteri, cuina i fins i tot amor. Si voleu veure la sinopsis del llibre us deixo amb el post del meu home que n'ha fet al seu blog error_reporting (0). De fet ell fa un resum de tots els llibres que va llegint, així que si us n'interessa algun en concret podeu buscar-lo al seu blog.1 comentario:

  1. Caram Lidia, només he tret el nas un moment per aquí i ja m'he agafat una recepta: els canelons d'estiu!. Em sembla un blog molt interessant tot i que hauré d'entrar quan tingui més temps, ja que hi ha "molta teca" mai millor dit!. La dietpetica i la nutrició son un dels temes que m'agradaria heber aprofondit però que per alguna raó o una altra no m'hi he pogut posar mai...seguiré els teus consells de d'aquí!, bon estiu.

    ResponderEliminar