24/7/15

Amanida freda de patata

Fa molts dies ja que fa calor i això vol dir menjar plats freds, ja que és el que més ve de gust en aquest temps. Nosaltres hem optat per fer una amanida freda de patata molt senzilla però resultona.


Ingredients per a 2 persones:

4 patates de Patatas de Calidad
2 llaunes de tonyina
2 ous durs
pebrot vermell escalivat

Elaboració:

Bullim les patates i les tallem a daus petits.
Barregem la tonyina amb els ous durs, prèviament bullits, i tires de pebrot vermell.
Amanim amb sal, pebre i oli o amb maionesa si ho preferiu.


Consells de degustació:

S'hi pot afegir olives trinxades que hi donen un gust particular o anxoves, si ens agrada més lo salat.
A l'hora d'amanir si volem estalviar calories sal, pebre i oli serà la millor opció, tot i que amb maionesa exaltes més els gustos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario