1/7/15

[#Cervesa] @Biirbcn - Biir - Barcelona Craft Beer


Nom: Biir

"Una acurada cervesa artesana d'alta fermentació que fusiona el millor de dues cultures cerveseres: la tradició de les Witbier belques amb la innovació de IPA americanes."

Marca: Biir - Barcelona Craft Beer
Tipus: White IPA
Fabricant: Brouwerij Anders
Origen: Argentona, Barcelona
Fermentació: Alta
Grau: 6.8%
Ingredients: Aigua, malta d'ordi i blat, llúpols, taronja biològica, coriandre i llevat.
Web: http://biir.cat


Aspecte: D'un color groc pàlid, tèrvol.
Aroma: Fort, pronunciat, dolç, recorda una mica a algun tipus de vi dolç.
Gust: De gust amarg inicialment, amb una mena de dolçor persistent.
Cos: Força densa, tèrvola, consistent.


Comentari: De gust pronunciat, amb una bona graduació per tractar-se d'una cervesa white ipa, després d'una estona, la graduació alcòholica es fa notar una mica. Quan la mires a contrallum es pot apreciar una mica de pòsit al fons de l'ampolla, fet que segurament li confereix aquest cos tan pronunciat de què fa gala. Aquest gust li dóna un caràcter propi que la pot diferenciar sense problemes de la resta.

Així mateix, cal destacar que podem obtenir aquesta cervesa de la mà de Artist And Beer, un grup de professionals de diferents àmbits que tenen un objectiu en comú, la seva passió per la cervesa i la intenció de fer arribar a les teves mans cerveses artesanes de molts tipus i orígens diferents per tal que en puguis gaudir a casa teva. Cerveses que normalment només es trobarien en llocs especialitzats i que per tant, potser no estan a tant a l'abast de públic general.

No hay comentarios:

Publicar un comentario