13/7/15

Pastís de tonyina

A l'estiu venen molt de gust receptes fredes. Avui us presento una recepta molt fàcil de fer i que pel meu gust queda bonissima. Es pot fer servir com a primer plat o com a entrant, també si es vol com a plat únic.
Anem a veure com es fa!


Ingredients per a 4 persones:

9 llesques de pa de motlle
3 llaunes de tonyina en oli d'oliva
3 ous durs
pebrot vermell escalivat
maionesa


Elaboració:

Primer de tot bullim els ous fins tenir-los durs. Una vegada durs, els pelem i els tallem petits.
Els barregem amb la tonyina i una maionesa casolana que haurem fet aprofitant l'oli de les llaunes de la tonyina.
Tallem el pebrot petit i també l'afegim a la mescla. En reservem una mica per decorar el pastís.
Disposem tres llesques de pa de motlle de costat en una safata. Afegim una mica de la mescla anterior i una altra capa de tres llesques de pa de motlle. Tornem a posar-hi barrega i les tres llesques restants.
Disposem una capa de maionesa al cim de les llesques i als costats del pastís i algunes tires de pebrot vermell.
Posem el pastís a la nevera i ja el tenim a punt!


Consells de degustació: A la mescla s'hi poden afegir olives trinxades o surimi o anxoves. Amb salmó fumat també queda molt bo.
Si teniu convidats a casa amb aquest pastís quedareu bé :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario