El Bon Retorn es tracta del restaurant del propi hotel, situat a l'entrada de Figueres, a la zona sud, amb bona opció de parquing.
Potser estem acostumats a anar-hi per a casaments i àpats d'empreses, no obstant ofereixen un menú diàri força assequible.
Nosaltres ens centrarem en els tastets surrealistes que és el que vam anar a provar:
La vida d'ésser una festa continuada
Brandada de bacallà amb coulis de pebrots del piquillo
El temps és una de les poques coses que en queden
Broqueta de magret d'ànec i poma amb suc de rostit
Qui vol interessar als altres ha de provocar-los
Tàrtar de salmó amb ou de guatlla
Una pintura és una fotografia feta a mà
Pastís d'escorpòra amb musclos de roca i escuma de mar
La vida és inspirar, respirar i expirar
Caneló de galta de vedella a la crema de formatge blau
... més dolça que la sang
Ou de xocolata blanca amb rovell de fruita de la passió i ombra de fruits vermells
Cervesa Inedit
Cal dir que la presentació dels plats era bona i també la seva resolució.
Visualment el que més em va agradar va ser el postres amb l'ou que s'havia de trencar per a descobrir la fruta del seu interior.
El que no em va agradar tant va ser el tàrtar, que pel meu gust tenia un punt massa picant.
Potser estem acostumats a anar-hi per a casaments i àpats d'empreses, no obstant ofereixen un menú diàri força assequible.
Nosaltres ens centrarem en els tastets surrealistes que és el que vam anar a provar:
La vida d'ésser una festa continuada
Brandada de bacallà amb coulis de pebrots del piquillo
El temps és una de les poques coses que en queden
Broqueta de magret d'ànec i poma amb suc de rostit
Qui vol interessar als altres ha de provocar-los
Tàrtar de salmó amb ou de guatlla
Una pintura és una fotografia feta a mà
Pastís d'escorpòra amb musclos de roca i escuma de mar
La vida és inspirar, respirar i expirar
Caneló de galta de vedella a la crema de formatge blau
... més dolça que la sang
Ou de xocolata blanca amb rovell de fruita de la passió i ombra de fruits vermells
Cervesa Inedit
Cal dir que la presentació dels plats era bona i també la seva resolució.
Visualment el que més em va agradar va ser el postres amb l'ou que s'havia de trencar per a descobrir la fruta del seu interior.
El que no em va agradar tant va ser el tàrtar, que pel meu gust tenia un punt massa picant.
No hay comentarios:
Publicar un comentario