Cada any se celebra a Ribes de Freser el Concurs Interancional d'habilitat de gos d'atura, amb la participació de pastors qualificats del País Basc, Andorra, França, Castelló i Catalunya.
El concurs s'inicia després de l'esmorzar de pastors que consisteix en carn a la brasa: xai del Ripollès, botifarra i xuies. Tot ben cuit a la brasa, amb el característic gust que li confereix. Per acompanyar la carn unes mongetes seques, molt fines i bones i una picada d'all, julivert i oli a més d'unes llesques de pa rodó.
Un esmorzar d'aquells per agafar forces, potser per descobrir Ribes i el seu passat amb els nans?
El concurs s'inicia després de l'esmorzar de pastors que consisteix en carn a la brasa: xai del Ripollès, botifarra i xuies. Tot ben cuit a la brasa, amb el característic gust que li confereix. Per acompanyar la carn unes mongetes seques, molt fines i bones i una picada d'all, julivert i oli a més d'unes llesques de pa rodó.
Un esmorzar d'aquells per agafar forces, potser per descobrir Ribes i el seu passat amb els nans?
![]() |
Pintassa del plat!!!!!!!!!!!! |