12/9/14

Esqueixada de bacallà

A l'estiu venen molt de gust plats frescos i un d'ells seria l'esqueixada de bacallà. Un plat complert, ple de vitamines de les verdures i proteïna del bacallà.


Ingredients per a 2 persones:

  • un quart de bacallà esqueixat aproximadament
  • dos tomàquets del pebrot
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba de Figueres
  • sal
  • pebre
  • vinagre
  • oli d'oliva verge extra Sierra Mágina
Elaboració:

Primer de tot posem el bacallà en remull per tal que tregui l'excés de sal. El deixem un dia.
Rentem els tomàquets i els pebrots i els tallem a daus petits.
Pelem la ceba i la tallem ben fina.
Agafem el bacallà remullat, l'esvandim i l'esmicolem. El barregem amb les verdures ja tallades i amanim amb vinagre, sal, pebre i un bon raig d'oli d'oliva.
Reservem a la nevera i servim ben fresquet.

En aquest plat és important la qualitat de l'oli amb el qual l'amanim, nosaltres hem fet servir un oli verge extra de Sierra Mágina, que proporciona un gust afruitat, amb una lleugera amargor i picor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario