12/9/14

Esmorzar de pastors a Ribes

Cada any se celebra a Ribes de Freser el Concurs Interancional d'habilitat de gos d'atura, amb la participació de pastors qualificats del País Basc, Andorra, França, Castelló i Catalunya.

El concurs s'inicia després de l'esmorzar de pastors que consisteix en carn a la brasa: xai del Ripollès, botifarra i xuies. Tot ben cuit a la brasa, amb el característic gust que li confereix. Per acompanyar la carn unes mongetes seques, molt fines i bones i una picada d'all, julivert i oli a més d'unes llesques de pa rodó.

Un esmorzar d'aquells per agafar forces, potser per descobrir Ribes i el seu passat amb els nans?

Pintassa del plat!!!!!!!!!!!!

3 comentarios:

  1. Quin esmorzar Lidia! Deu ni do, quina bona pinta! Un petó maca!

    ResponderEliminar
  2. Pedazo de desayuno!! Gracias por pasarte por mi blog, encantada de conocerte. Bs.
    Julia

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar