12/9/14

Amanida de llacets amb formatge i salmó

Quan el termòmetre s'enfila el que més ens ve de gust per menjar són plats freds. Les amanides de pasta en són una bona opció. En aquesta ocasió hem optat per posar-hi salmó fumat i daus de formatge.


 Ingredients per a 2 persones:

  • 250 g. de pasta, llacets de colors
  • 1 sobre de salmó fumat
  • daus de formatge tendre
  • orenga
  • pebre
  • sal

Per a fer la maionesa:

  • oli d'oliva verge extra
  • 1 ou de gallina campera
  • sal
  • 1 raig de vinagre

Elaboració:

Posem tots els ingredients al pot hi amb el turmix ben avall barregem fins que quedi una mescla homogènea, la maionesa. Una salsa perfecte per a qualssevol amanida de pasta, entre altres.


Elaboració:

Bullim la pasta el temps que el fabricant indiqui, que quedi al dente.
Tallem uns daus de formatge i el salmó.
Una vegada bullida la pasta, la passem per aigua i la posem en un bol. Hi posem el salmó i el formatge, sal, pebre i orenga.
Hi evoquem la maionesa i reservem a la nevera per servir freda.

Queda un plat fresc i molt bo, ja que el salmó i el formatge casen bé. L'oli que fem servir per fer la maionesa  és molt important ja que exalta els gustos i li confereix un sabor més potent al plat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario