12/9/14

Nou col-laborador: Zumel Bajo

Des de fa segles, l'oli de Jaén s'ha distingit per la seva alta qualitat i suavitat de sabor. Les terres on neixen i el clima, donen lloc a un dels crus més rics del món.


Zumel Bajo és un oli amb identitat única, gràcies a:

- La seva diferenciació de la matèria prima, les olives, juntament amb una acurada tècnica d'elaboració i una òptima i primerenca elecció del moment de la recol-lecció i molta dels fruits procedents només del propi arbre (no del terra), arbres centenaris. La varietat d'oliva és principalment la picual (la varietat amb més gust potent i més saludable), tot i que també podem trobar arbequines, entre altres.

- L'elaboració en fred, a temperatura ambient, sense calentar la massa dels fruits molts. El calentament d'aquesta massa possibilitaria l'extracció de molta més quantitat d'oli, però sería a costa de perdre gran part de les olors, sabors i propietats beneficioses per a l'organisme.

- El curt temps transcorregut des que recullen els fruits fins que són molts. Això evita la fermentació i l'aparició de sabors desagradables per causa de la pujada de temperatura. Estariem parlant d'un període màxim d'una hora i mitja des que es recol-lecta el fruit fins que es mol, es produeix l'oli i s'emagatzema en diposits d'acer innoxidable a la bodega.

Ja veiem doncs que aquest oli d'oliva verge extra tindrà unes propietats i un gust exquissit.

Si voleu saber-ne més i veure els seus productes visiteu la seva pàgina web.

No hay comentarios:

Publicar un comentario