2/5/17

Pizza barbacoa de Pizza Tutto

Per un dia de futbol demanar una pizza va d'allò més bé i senta bé també, sobretot si a més el teu equip guanya :)

Després d'un excel.lent dia de Sant Jordi, amb els regals de roses i llibres, acabar el cap de setmana amb pizza i partit és un bon plan!


Varem trucar a Pizza Tutto per demanar una Barbacoa Familiar, ja que erem nosaltres dos i els meus pares. Ens van dir quinze minuts i la vam anar a buscar, ja que ho tenim a cinc minuts. El preu de la barbacoa familiar és de 16'50, no està malament tinguent en compte que és per a 4 persones.



Tot a punt, refresc en mà amb glaçons i llimona per degustar la pizza que duia salsa barbacoa, formatge, bacon, carn i orenga. Et demanen si vols oli picant i te'l posen a part per posar-lo al teu gust, millor, ja que pica força.


La pizza ens va agradar força, la salsa està molt ben aconseguida, sense ser ni massa dolça ni massa picant. I els ingredients ben encertats, combinaven molt bé. La massa no és fina però tampoc és d'aquelles de pa. Ens la van tallar al local i ens van tocar dos triangles de pizza per a cadascú, una bona ració, tot i que sempre en podriem menjar més pel gust de la boca. Sinó pots recórrer a les postres per acabar d'emplenar. Nosaltres ho vam fer amb un iogurt de llet de cabra d'una granja que els porta al mercat de la fruita i que són molt bons.

En resum un perfecte acabament del finde!

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario