2/8/21

[#Restaurant] L'Eixida

Fa poc que hem sentit a parlar del Restaurant l'Eixida, un restaurant gastronòmic amb cuina d'aquí però amb la incorporació de matisos d'altres llocs del món. 

28/7/21

[#Vi] Azento - Marqués de Terán

Avui tornem amb una altra vi D.O.Ca Rioja, un vi negre anomenat Azento, del celler Marqués de Terán.

Es tracta d'un celler situat a Ollauri, de molt recent creació, l'any 2004 i amb un disseny molt modern i atractiu. Disposa d'unes 80 hectàrees de vinyes repartides per la zona i una dada força curiosa a destacar, és que el 80% del celler es troba soterrat, per tal d'integrar-se millor amb l'entorn però alhora aprofitar-ne les condicions de temperatura més estable que proporciona el soterrament.

21/7/21

[#Cervesa] Cervesa BdeGust

Fa poc hem conegut una cervesa nova, BdeGust, la qual neix amb un objectiu: Que el consumidor gaudeixi d'una cervesa de qualitat alhora que té un impacte positiu en l'entorn.

Entenen el compromís com a un concepte global, com a una manera de viure i d'actuar.

16/7/21

[#Restaurant] Repetim el Kaos

Pel títol de l'entrada no és que estiguem desordenats ni confusos sinó que hem anat a la Pizzeria Kaos a tastar una altra de les seves pizzes. Fa uns dies us en vaig parlar i em vaig quedar amb les ganes de tastar la pizza Galatea, així que ahir la vam encarregar.

14/7/21

[#Recepta] Arròs tres delícies

Avui us porto una recepta que tan ve de gust a l'estiu com a l'hivern i és un plat que sol agradar força a tothom, petits i gran, però que potser no acostumem a fer massa i això que és molt senzill!

12/7/21

[#Restaurant] Tornem a l'Urban Coffee

Aquest dissabte al migdia vam anar a l'Urban Coffee de Figueres, un local que ja us n'he parlat en diferents ocasions i que em sembla que té bones propostes. 

És un restaurant petit però molt acollidor i amb una excel·lent atenció.

Tenen plats amb ingredients naturals i saludables com l'alvocat, l'açai, la quinoa vermella, entre altres.

Vam començar el dinar amb un smoothie digestiu que portava mango, maracuià, pinya i llimona. Boníssim i carregat de vitamines! A la carta en tenen quatre més, tots ells fets amb fruita i verdura fresca i al moment.


Nosaltres vam començar amb una torrada, la Nordic, que es tracta d'una llesca de pa d'espelta i blat de moro porta crema de formatge, alvocat i carpaccio de salmó amb llavors de sèsam negre. 


Vam continuar amb un Poke Bowl de falafel, que porta una base de quinoa vermella amb col Kale, ou potxé, alvocat amb xutney de tomàquet i una salsa de iogurt molt suau que hi queda deliciosa.


La mescla és molt encertada ja que l'ou està cuit al punt perquè es vessi i es pugui barrejar amb la quinoa, la col kale i l'alvocat, on, a més, el xutney hi aporta el seu punt mig dolç diferent tan característic.


A més t'hi posen 5 falafels en forma de croquetes, molt cruixents i fins de sabor.


I com a postres vam agafar dos pastissos artesans.


Un de carrot cake, molt bo, no massa dolç i amb el gust especiat que el caracteritza. La xocolata feta amb cacau pur, es nota intensa i menys dolça.


I la coca de poma, una delícia, jo estic enamorada d'aquest tipus de coques. 


Una massa esponjosa i delicada amb trossets de poma i sucre glass al cim, em va encantar.


En resum un dinar molt saludable, amb ingredients que ens aporten molts nutrients bons i aptes per a molts tipus de dietes.

La relació qualitat-preu és molt bona, ja que aquests tipus de productes solen ser força cars.

Així doncs nosaltres hi tornarem ja que encara ens queden alguns plats que ens agradaria tastar...




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

8/7/21

[#Restaurant] Kaos pizza

Des que han obert la pizzeria Kaos a Figueres que volem demanar una pizza ja que ens n'havien parlat molt bé, així que aquest dimecres per fi la vam tastar!


Vam encarregar-la per telèfon i al cap de mitja horeta ja la vam poder anar a buscar.

La carta és molta variada, en tenen de més típiques, unes de mar que són molt originals i unes de muntanya. Aquí entra la indecisió a l'hora de triar, que fem mar o muntanya? O més tradicional?