Aquest any les nostres vacances les hem passat a Polònia, concretament a Varsòvia, la nova capital del i Cracòvia, l'antiga capital.
I com cada any farem un repàs de la seva gastronomia.
La Gastronomia Polonesa és una mescla de cuina d'origen eslau i alemany però influenciades per gastronomies com la turca, l'hongaresa, la russa, la ucraniana, la jueva, la francesa o cuines colonials del passat.
Els seus plats són rics en ingredients diferents i molts especiats i amb una abundància de carns. Destaca per l'abundància de les racions, suposo que per resistir les baixes temperatures de l'hivern.
La seva cuina té una marcada tradició rural, tot i que avui dia les presentacions dels plats són més sofisticades.
I com cada any farem un repàs de la seva gastronomia.
La Gastronomia Polonesa és una mescla de cuina d'origen eslau i alemany però influenciades per gastronomies com la turca, l'hongaresa, la russa, la ucraniana, la jueva, la francesa o cuines colonials del passat.
Els seus plats són rics en ingredients diferents i molts especiats i amb una abundància de carns. Destaca per l'abundància de les racions, suposo que per resistir les baixes temperatures de l'hivern.
La seva cuina té una marcada tradició rural, tot i que avui dia les presentacions dels plats són més sofisticades.