Pane della tagliatella |
Doncs res, que ara ja la tenim aquí o sigui que ja hi anirem tot sovint.
De moment, per començar vam provar unes pizzes i pasta farcida, boníssim tot!
Sorrentino al Pesto rosso panna |
Vam començar amb el seu pa, el Pane della tagliatella, que és com unes tires de focaccia, n'hi ha un d'olives, un de tomàquet cherry i l'altra de ceba tendra. Estan bons i calentets, passen molt bé :)
La pasta fresca farcida era la Sorrentino, que està farcida de parmesà i pernil ibèric i la salsa que vam triar era la del pesto rosso panna, molt bona. Està feta de crema, tomàquet sec, pinyons i formatge. La pasta era un xic massa forta, pel meu gust, tot i que amb la salsa acompanyava bé. Els plats que et serveixen són generosos. De fet, quan entres al seu local, ells et pregunten si ja hi has estat alguna vegada, precisament perquè no demanis molta quantitat de menjar, ja que les racions són abundants.
Quant a les pizzes, ens en vam partir dues:
Al parmiggiano |
7 Formaggi |
Parece que merece la pena darse un paseíto por ahí. Tendré que esperar las vacaciones, ya que vivo un poco lejos.......cuanto echo de menos esa tierra ....ainsssssssss
ResponderEliminarBss
La cocina de Mar
http://la-cocina-de-mar.blogspot.com