8/7/20

[#Restaurant] La Fàbrica

Feia temps que volíem anar a aquest restaurant ja que ens n'havíem parlat bé. I precisament és el primer restaurant on hem anat des del confinament. 

El restaurant La Fàbrica està situat al carrer Nou i fa menús de diari, amb un arròs diferent cada dia, que és l'especialitat de la casa. Entre setmana val 14'50 i els caps de setmana 20 euros, tot i que sempre hi ha plats que tenen suplement.

Vam anar-hi un dissabte a fer el seu menú de migdia a 20 euros, on inclouen cinc primers, cinc segons i postres casolanes, amb pa i una beguda.

El menú d'aquell dia no ens va cridar massa l'atenció, ja que si que volíem tastar un arròs dels diferents que van fent cada dia però no era el que precisament teníem en ment. Però vaja, ja havíem encarregat taula, així que vam entrar, ens vam entaular i vam gaudir del que hi havia.

Una vegada asseguts en taules i cadires de fusta en un espai força gran, ens van ensenyar la carta i fer una foto per a poder triar els plats amb tranquil·litat.

Com a detall de la casa ens van servir unes olives marinades amb coriandre.

Com a primers vam optar pel ravioli de pasta wonton farcit de carn rostida amb salsa de gírgoles.


Vam quedar sorpresos amb aquest plat, ja que ens van servir dues racions i va resultar ser un plat molt fi i delicat, amb una carn molt ben cuinada i melosa i una crema de bolets molt gustosa.


I de segon havíem de tastar el seu arròs, ja que és l'especialitat de la casa.



Arròs sucós a la marinera i cranc blau

Una cassola plena d'un arròs caldos amb trossos de sèpia, musclos, algun escamarlà i el cranc blau.


La veritat és que era bo i la quantitat era molt generosa. Vam quedar ben tips. Com a pega potser diria que hi havia massa all en el sofregit però al menjar no molestava, va ser pitjor durant la tarda ;)


Les postres les esperava amb candeletes i van ser una desil·lusió. Justament els segueixo per les xarxes socials i havia vist molts dels seus vistosos pastissos i aquell dia no en tenien cap, ja que un va sortir malament i te l'oferien en got, però els gustos no em convencien. I les altres opcions de pinya o flam no és que siguin molt cridaneres, així que vaig acabar optant pel coulant de xocolata i no ens va agradar gens, ja que el van coure massa i ja no és el volcà que desitges.


Ens el van servir amb una bola de gelat de vainilla, mal congelat, amb cristalls al seu interior i nata d'esprai. Però el pitjor és el culant que t'esperes fet al punt, amb tota la xocolata que surt del seu interior i t'endus un "fiascu" quan et serveixen una magdalena cuita.


És a dir que la meva sensació d'aquest restaurat no va ser bona, potser pel menú que vam ensopegar, però clar, les postres haguessin pogut acabar d'arrodonir l'àpat però malauradament no va ser així. Segurament si haguéssim encertat un altre menú la nostre experiència hauria estat més satisfactòria.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario