14/3/12

Repeteixo La Tagliatella

Olivetes per picar
Copa de vi de la casa
El diumenge passat em van convidar :) a la Tagliatella, com que jo ja hi havia anat, i em va agradar i el meu xicot, aquí a  Figueres, encara no l'havia provat, sempre havíem anat a la de Girona, vam decidir menjar-hi!

Un dinar al nostre gust, de pizza, amb una copeta de vi, tot relaxats;

Començant amb les olivetes, passables, t'entretens mentre tries les pizzes.

Vam decidir demanar-ne dues i partir-nos-les, així veus la pinta que fan i de pas, les probes.

De foie
- De foie, que porta tomàquet, mozzarella, foie, pernil d'ànec, taleggio i xampinyons. Estava correcte, gran, com sempre, sobresortia del plat. Tot i que portava tomàquet natural, cosa que no m'esperava i no m'agrada massa com queden els trossos de tomàquet cuits. El foie de la pizza era fluix, no té aquell sabor potent de foie. I el pernil escasset. Portava com un amaniment dolç de vinagre de Mòdena, suau, com tota la pizza en sí. En general correcte però n'hi ha que m'agraden molt més de les seves pizzes.

Calzone Pesto
- L'altra pizza que vam partir-nos va ser una Calzone, que és una pizza plegada farcida de pesto, quatre formatges i xampinyons. Era molt suau la mescla del pesto amb els formatges, tot i que la recordava més plena de formatges. No estava malament, però personalment cap supera la de 7 formatges.

Les pizzes les vam amanir amb un xic d'oli picant de la casa, que té el seu punt, no és un excés de picant.

M'havia quedat molt bon gust de boca, quan la setmana anterior hi havia anat amb els meus pares i havia provat la pizza Al Parmiggiano i la de 7 formatges i aquest cop em va decebre més, això va a gustos però.

Crema de mascarpone amb xocolata
En canvi els postres, que només havia provat el tiramisú d'aquesta casa, em van encantar. Sobretot proveu-los, són una passada. Hi havia varies opcions que m'interessaven, però finalment i després de parlar-ho amb el meu xicot, de si ens en partim dos o triem el mateix, em vaig decantar, per la mousse de mascarpone amb unes capes d'una espècie de brownie combinat amb xocolata presa i que anava acompanyat amb un petit bol amb xocolata calenta. Tirat pel cim d'aquest fantàstic postres, un dels millors que mai he provat. Si aquest és d'aquell nivell, segur que els altres no ens decepcionen :)
1 comentario:

  1. Lidia, menudo repertorio de delicias, por cierto me estoy volviendo loca pero sigues sin aparecer como seguidora, si no puedes en la pestaña normal dale arriba del todo donde pone seguir al lado de otra pestaña que pone siguiente blog, besos preciosa

    ResponderEliminar