9/5/13

Restaurant El Setrill d'Or

Avui tinc el plaer de mostra-vos un restaurant que li tinc molt de carinyo ja que és on anava sovint quan festejava amb la meva parella: El Setrill d'Or:) A tots dos ens agradava molt i encara ens agrada. Principalment sempre hi hem menjat pizzes, que les fan molt bones, tot i que tenen carns, amanides, pastes entre altres plats.

Aquí us mostraré el que vam demanar. Com que vam anar-hi amb els meus pares veure-ho una pizza extra, ja que una va ser repetida :)

Puttanesca (Tomata, mozzarella, beicon, ceba crua, olives farcides, bitxo i orenga)
Segons els meus pares picava força, però la combinació de la ceba amb el beicon els va agradar.


Setrill (Tomata, mozzarella, ceba cuita i tonyina)
És la pizza que porta el nom de la casa, per mi és la millor de totes les que fan. La ceba està molt ben caramelitzada i amb la tonyina combina molt bé. Llàstima que la vaig trobar poc plena pels costats.


Pett (Tomata, mozzarella i formatge de cabra fresc)
És molt bona però trobo que hi escassegen els formatges, tant pels costats com pel centre :(
Sinó recordo malament abans eren més plenes les pizzes o és que ara feia molt que no hi menjava.


Relació qualitat preu és bona, ja que les pizzes van des dels 7 euros fins els 12. Això si són pizzes petites i no hi ha una abundància d'ingredients.




No hay comentarios:

Publicar un comentario