17/7/19

.@Bacoaburger Barcelona

Havíem sentit a parlar del Bacoa però no hi haviem anat mai, ja que sempre que anem a Barcelona acostumem a fer algun menú de restaurant, ja que ens agrada entaular-nos i menjar pausadament. Però com que no disposavem de gaire temps vam optar per un fast food però de qualitat com el Bacoa.

 
Ja per començar us diré que la qualitat de les hamburgueses és molt bona, estan fetes amb vedella ecològica 100% de raça autòctona dels Pirineus, nascuda i criada en llibertat a la comarca del Ripollès.



Quan entres a un dels seus establiments, nosaltres vam anar a que està prop de la Plaça Reial, t'aten un noi que et diu si saps com funciona i et dóna una fulla on pots marcar la varietat d'hamburguesa que vols, així com el pa, si vols més ingredients extres i l'acompanyament amb les seves respectives salses.


Nosaltres vam optar per una Cabrales, que porta l'hamburguesa de vedella amb tomàquet, enciam i ceba crus i a més formatge blau Cabrales i ceba caramel·litzada a foc lent 5 hores.


Per 1'5 euro ens vam afegir bacon fumat.


L'hamburguesa era molt bona i els ingredients força generosos.


D'acompanyament vam optar per les patates rústiques, enlloc de les típiques més fines, i estaven bé, cruixents.


Les podies combinar amb salsa de ketchup artesana i una altra que picava molt, amb jalapeño, també artesana.


Per beure una cervesa Moritz doble malta, recomanada pel noi que ens atendre.


Ens va costar 15 euros per cap, al meu veure una mica car pel que vam menjar, encara que fos bo i de qualitat. Penseu que l'hamburguesa que vam agafar precisament no era una de les més cares, i ni ens vam afegir gaires ingredients ni cap salsa, sinó suma y sigue...



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario